Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Memory

Başarılı
Başlıkta da belirttiğim gibi alt + Z yaptığımda panel küçük gözüküyor. Öncesinde her şeyi rahatça okunabiliyordu.

Dosya Ekleri

• 1750332101863.webp
    1750332101863.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uzun süre olmuş ama yine de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar görüp çözüme kavuştursun diye yazmak istedim.

Bu hata genelde Nvidia App güncellemesinden sonra yaşanır.

Yapmanız gerekenler:

Nvidia App
uygulamasından Masaüstü Çözünürlüğü farklı bir çözünürlük ile değiştirip daha sonra tekrar orjinal çözünürlüğünüze geri alın. Daha sonra Alt + Z yaptığınızda eski görüntüsüne kavuşmuş olacaksınız.

Herkese keyifli günler dilerim, bu arada yazior.com'u ziyaret ederseniz eğlenceli testler, farklı konularda blog yazılarıyla sizlerleyiz.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı veya Nvidia uygulamasını güncellemeyi deneyin. Hakkında kısmında 10-30 saniye civarı bekleyince güncelleme varsa belirtiyor.

2025-06-19_15-09.webp

Sorun çözülmezse yeni gelen sürücüyü tekrar kurmayı deneyin.

2025-06-19_15-10.webp

Uzun süre olmuş ama yine de aynı sorunu yaşayan arkadaşlar görüp çözüme kavuştursun diye yazmak istedim.

Bu hata genelde Nvidia App güncellemesinden sonra yaşanır.

Yapmanız gerekenler:

Nvidia App
uygulamasından Masaüstü Çözünürlüğü farklı bir çözünürlük ile değiştirip daha sonra tekrar orjinal çözünürlüğünüze geri alın. Daha sonra Alt + Z yaptığınızda eski görüntüsüne kavuşmuş olacaksınız.

Herkese keyifli günler dilerim, bu arada yazior.com'u ziyaret ederseniz eğlenceli testler, farklı konularda blog yazılarıyla sizlerleyiz.

Çözüm

Bu hata genelde NVIDIA App güncellemesinden sonra yaşanır.

Yapmanız gerekenler:

NVIDIA App
uygulamasından Masaüstü Çözünürlüğü farklı bir çözünürlük ile değiştirip daha sonra tekrar orijinal çözünürlüğünüze geri alın. Daha sonra Alt + Z yaptığınızda eski görüntüsüne kavuşmuş olacaksınız.

Bende böyle yaptım. Konunun onaylanmasını beklerken çözdüm bir anda. Yine de teşekkürler.