İndiren olursa bize de yazsın nasıl diye 😅.
1707857144562.webp

İniyor hocam bakacağım birazdan.

Denememi istediğiniz şeyler varsa söyleyebilirsiniz.

NVIDIA, yeni bir sohbet botu olan "Chat with RTX"i demo olarak duyurdu. Bu ücretsiz bot, dosyalarınızı tarayıp özetleme gibi önemli özelliklere sahip.

Yapay zekâ teknolojileri her geçen gün yaygınlaşırken, sektördeki önde gelen şirketlerden biri olan NVIDIA, bu alandaki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Chat with RTX'in sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sistem gereksinimleri :
Eki Görüntüle 18596

İndirme Linki: NVIDIA Chat with RTX.
Fsr 3 modu yapacak mısın hocam ? @Herald Victorious

NVIDIA yapay zeka alanında gerçekten çok iyi iş yapmaya başlıyor. Şirket değeri zaten inanılmaz arttı. İleride neler yapabileceklerini kestirmek zor.

Her zaman ilk atılımı yapan NVIDIA oluyor.

Yazılımda gösterdikleri performansı saf güç olarak ekran kartlarınıda geliştirseler keşke bugün 3060 ile fg DLSS açan adam 4060 ile aynı FPS'i alıyorsa ben daha bir şey demiyorum RTX 5000 serisinde saf güce ve yazılıma daha fazla eklenti eklerlerse RX 8000 serisi RTX 5000 serisinin gölgesinde bile duramaz.

Yazılımda gösterdikleri performansı saf güç olarak ekran kartlarınıda geliştirseler keşke bugün 3060 ile fg DLSS açan adam 4060 ile aynı FPS'i alıyorsa ben daha bir şey demiyorum RTX 5000 serisinde saf güce ve yazılıma daha fazla eklenti eklerlerse RX 8000 serisi RTX 5000 serisinin gölgesinde bile duramaz.

Bunu yapan da AMD sonuçta. AMD böyle bir şey yapmasa kim nereden bilecek 3060 ile 4060'ın FG ile aynı değerleri alacağını hemen hemen. Çıktıktan 1 sene sonra anladık anca.

Ayrıca, donanım bazlı ürünler her zaman daha iyi çalışıyor.

AMD'nin kendini kanıtlaması için biraz yeniliklere kendi atılım yapması lazım. Takip etmekle olmuyor.

Adamlar sırf DLSS 3 için tonlarca kart sattı. Neden? Çünkü tek bir seriye özel. AMD hayır kurumu gibi olursa ilerleyemez.