Makaleler
5
nvidia-app-scaled.jpg

NVIDIA bugün bilgisayarlarında ve laptoplarında NVIDIA GPU bulunan oyuncular ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez bir yardımcı olan yeni NVIDIA App’in herkese açık beta sürümünü yayınladı. Buradan indirebileceğiniz NVIDIA uygulamasının beta sürümü, şirketin NVIDIA Kontrol Paneli, GeForce Experience ve RTX Experience uygulamalarını modernleştirme ve birleştirme yolculuğunun ilk adımı. İster oyun tutkunu ister içerik üreticisi olun, NVIDIA…

Devamını Oku: NVIDIA Control Panel ve GeForce Experience Devri Bitiyor! İşte Yeni NVIDIA App
Kaynak: Techolay

Bütün yazılımların tek bir çatı altında toplanması güzel olmuş. Şimdilik hali hazırda sorunsuz çalışan GeForce Experience'ı standalone olarak kullanacağım. Nvidia App Beta'dan çıktığı zaman keşfederim.

nvidia-app-scaled.jpg

NVIDIA bugün bilgisayarlarında ve laptoplarında NVIDIA GPU bulunan oyuncular ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez bir yardımcı olan yeni NVIDIA App'in herkese açık beta sürümünü yayınladı. Buradan indirebileceğiniz NVIDIA uygulamasının beta sürümü, şirketin NVIDIA kontrol paneli, GeForce Experience ve RTX Experience uygulamalarını modernleştirme ve birleştirme yolculuğunun ilk adımı. İster oyun tutkunu ister içerik üreticisi olun, nvıdıa…

Devamını oku: NVIDIA Control Panel ve GeForce Experience Devri Bitiyor! İşte Yeni NVIDIA App
Kaynak: Techolay

İyi oldu. Arayüz 2006 gibiydi.

Geforce Experience kurulu bile değil bende. Optimize ete basınca ayarları sona çekmekten başka bir halta yaramıyordu. NVCleanInstall kullanıyorum mis gibi.
GeForce Experience'ı kayıt almak dışında başka bir amaç ile kullanan var mıydı sorusu vardı aklımda, var mış.

Optimize ediyor mu bilmiyorum ama ben oyun-içi ayarlardan her oyunu kendim optimize etmeyi tercih ediyorum. GeForce Experience sadece kayıt almak için var bende.