Merhaba, NVIDIA'nın bugün çıkan sürücüsünü indirip kurduktan sonra "NVIDIA Denetim Masası" çıkmıyor. Ne sağ tıklada görünüyor ne arama kısmına yazınca çıkıyor. İki kez kaldırıp temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı?
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
Çok saçma değil mi? Nvidia app de olmayan ayarları yapabiliyoruz Denetim masasında.
Not: DDU ile kaldırıp, bir önceki sürüm yani 616.64 'ü kurdum Denetim masası geldi.
Çok saçma değil mi? Nvidia app de olmayan ayarları yapabiliyoruz Denetim masasında.
Not: DDU ile kaldırıp, bir önceki sürüm yani 616.64 'ü kurdum Denetim masası geldi.
Çok saçma değil mi? NVIDIA App de olmayan ayarları yapabiliyoruz Denetim masasında.
Not: DDU ile kaldırıp, bir önceki sürüm yani 616.64'ü kurdum Denetim Masası geldi.
Yeni sürümde çok bi değişiklik göremedim ben en azından benim pc de yüklü olan oyunlara gelmemiş. O yüzden eski sürümde devam edip, bir sonraki sürümü kurarım.