Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf38k 1

Çalışkan
Merhaba, NVIDIA'nın bugün çıkan sürücüsünü indirip kurduktan sonra "NVIDIA Denetim Masası" çıkmıyor. Ne sağ tıklada görünüyor ne arama kısmına yazınca çıkıyor. İki kez kaldırıp temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı?

Çözüm
NVIDIA Denetim Masası kullanımdan kaldırıldı. Güncel sürücülerde NVIDIA App kullanmanız gerekmektedir.
NVIDIA Denetim Masası kullanımdan kaldırıldı. Güncel sürücülerde NVIDIA App kullanmanız gerekmektedir.
Yine de NVIDIA Denetim Masası'nı kurmak isteyenler Microsoft Store üzerinden indirip kullanabilirler.

Yine de NVIDIA Denetim Masası'nı kurmak isteyenler Microsoft Store üzerinden indirip kullanabilirler.
NVIDIA App kurmadan bu şekilde indirip açabiliyorum. Windows 11'de bu sanırım 6-7 aydır var.

Çok saçma değil mi? Nvidia app de olmayan ayarları yapabiliyoruz Denetim masasında.
Not: DDU ile kaldırıp, bir önceki sürüm yani 616.64 'ü kurdum Denetim masası geldi.