Rehber NVIDIA Denetim Masası: Performans ve Görüntü Kalitesi için Ayarlar

Ekran çözünürlüğünü oyun sırasında monitör mü karar versin yoksa GPU'mu bunu ayarlarsın diye seçilen bir ayardır. Bu ayarı ben ekran kartıma bırakıyorum o yüzden GPU'dan bilgileri almasını istiyorum. Bu da tercih meselesi ama GPU tavsiye ederim çünkü bu çözünürlüğü ne kadar ölçekleyeceğini onun ayarlaması daha kesin karar gibi oluyor.

Hocam NVIDIA appın performans kısmında otomatik ayarlama var bazıları açık bazıları kapalı yap diyor ne yapmam gerekiyor bu ayarı bir bilginiz var mı? @ilkeryuksel

Bu rehberde çok fazla hata var, güncel kartlarda bu ayarların performansa etkisi o kadar az ki, her şeyi kalite ayarlamak daha mantıklı, çok eski seri kart kullanıyorsanız ancak bu ayarların bazıları işe yarıyor. RTX 2000 ve üstü kartınız varsa bu tarz rehberler veya YouTube videoları tamamen gereksiz, çoğu ayar yanlış anlatılıyor ve eksik. Örnek vereyim Denetim Masası ayarlarının çoğu DX12 oyunlarında çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…