Benzer konular
- Çözüldü
Bunu nasıl yapacağımı bulamıyorum. Harici ekran kartını devre dışı bırakamadığım için de pil süresi çok kısa oluyorLaptop olduğu için igpu yu devre dışı bırakman lazım.
Sadece dahili ekran kartını çalıştır veya performans modu olmalı msi center , armory create yazılımlarında.
Bunu da denedim yine videolarda olduğu gibi 7-8 saat pil süresi vermiyor. 4-4.30 saat veriyor ne yapmalıyım neyi yanlış yapıyorum çözemedim.Harici ekran kartını devre dışı bırakmak istiyorsanız, "3D Ayarların Yönetilmesi" bölümünden Tercih Edilen Grafik İşlemcisini "Entegre Grafik" yapın.
Eki Görüntüle 113755
Bunu da denedim yine videolarda olduğu gibi 7-8 saat pil süresi vermiyor. 4-4.30 saat veriyor ne yapmalıyım neyi yanlış yapıyorum çözemedim.
Amd işlemcili benzer modellerde 7-8 saat çok rahat alıyorlar. Bence bir şeyi gözden kaçırıyorum ama ne olduğunu bulamadım.Her dizüstü aynı değil, hem donanım anlamında hem de batarya anlamında. Zaten Windows bilgisayarlar batarya anlamında çok iyi sayılmaz. 4 saat yine iyi ekran süresi alıyorsunuz.