Bu videodaki menüler bende yok, normal mi? 3050 Ti Laptop GPU kullanıyorum.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gayet normal zira laptoplarda panel genelde Intel GPU'ya bağlı. Ayarları Intel panelinden yapacaksınız.
İki monitör de iGPU portuna takılı. dGPU portuna takabilir misin bir tanesini? Bu şekilde yapınca dGPU'ya taktığın monitörde videodaki sekmeler gelebilir.
1 Tane HDMI ve 1 tane Mini Displayport var.İki monitör de iGPU portuna takılı. dGPU portuna takabilir misin bir tanesini? Bu şekilde yapınca dGPU'ya taktığın monitörde videodaki sekmeler gelebilir.
Boş olan mı dolu olan mı? Görünen port muhtemelen Type-C portu ve bağlamak biraz uğraştırabilir/malzeme gerektirebilir. Mini DisplayPort boşsa oraya takıp deneme şansın var mı?
Elimde Mini display kablosu yok almam gerek Type-C portu var ama görüntü veriyormu bilemiyorum.Boş olan mı dolu olan mı? Görünen port muhtemelen Type-C portu ve bağlamak biraz uğraştırabilir/malzeme gerektirebilir. Mini DisplayPort boşsa oraya takıp deneme şansın var mı?
Hdmı kablosu takılı.
İstersen bir dene ama çok zorlamaya gerek yok gibi. Yüksek ihtimal boşta gözüken port Type-C ve monitöre bağlamak için USB-C to DP kablosuna ihtiyacın olacak ki fiyatı çok tuzlu geldi. Eğer bu işlemleri yaparsan yüksek ihtimalle görüntüyü direkt olarak dGPU'dan alacaksın ve bu sayede de videodaki sekmeler gelecek.Type-C portu var ama görüntü veriyor mu bilemiyorum.
Senin monitörlerin iGPU kullandığı için "Intel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasından ayar yapman gerekiyor.
Tamam bir bakayım kaç tl.İstersen bir dene ama çok zorlamaya gerek yok gibi. Yüksek ihtimal boşta gözüken port Type-C ve monitöre bağlamak için USB-C to DP kablosuna ihtiyacın olacak ki fiyatı çok tuzlu geldi. Eğer bu işlemleri yaparsan yüksek ihtimalle görüntüyü direkt olarak dGPU'dan alacaksın ve bu sayede de videodaki sekmeler gelecek.
Senin monitörlerin iGPU kullandığı için "Intel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasından ayar yapman gerekiyor.
Emin olmak adına Aygıt Yöneticisi'ne girip "Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri" sekmesini genişleterek atabilir misin? Orada bir sürücü olması gerekiyor da.
Evet hocam emin olup öyle satın alacağım.Emin olmak adına Aygıt Yöneticisi'ne girip "Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri" sekmesini genişleterek atabilir misin? Orada bir sürücü olması gerekiyor da.
Buyurun hocam.
Normalde burada "NVIDIA USB Type-C Port Policy Controller" adı altında bir aygıt daha olması gerekiyordu ama sizde yok. Bu yüzden Type-C değil de Mini DisplayPort kablosuna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Net bir cevap alabilmek için yeni bir konu açmanız çok daha sağlıklı olur, yanlış bir şey aldırmak istemem sonuçta. Benim fikrim Mini DisplayPort ile dGPU'ya bağlanabileceğiniz yönünde.
Anakart sürücülerini en son kurmamıştım ondan gözükmeyebilirmi?Normalde burada "NVIDIA USB Type-C Port Policy Controller" adı altında bir aygıt daha olması gerekiyordu ama sizde yok. Bu yüzden Type-C değil de Mini DisplayPort kablosuna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Net bir cevap alabilmek için yeni bir konu açmanız çok daha sağlıklı olur, yanlış bir şey aldırmak istemem sonuçta. Benim fikrim Mini DisplayPort ile dGPU'ya bağlanabileceğiniz yönünde.