Utku92 9
Üstün
- Makaleler
- 1
Nedendir 5060 ekran kartı olan birisi Cyberpunk rahat oynayabiliyor. Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Frame gen'in lagsız (daha az laglı diyelim), bozulma olmadan çalışması için kartın FG olmadan verdiği FPS'nin en az 50 civarında olması gerekiyor yoksa lag çok olur. Ortalama 55-60 FPS aldığım Cyberpunk'ta 4x açtığım zaman 50 ila 60 MS bir gecikme oluyor.Nedendir 5060 ekran kartı olan birisi Cyberpunk rahat oynayabiliyor. Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Nedendir 5060 ekran kartı olan birisi Cyberpunk rahat oynayabiliyor. Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Hiç kullanmamış olsam bu yoruma kanacağım saf gibi. Yaptığınız rehberlere bakınca böyle bir yorum yazmanız tuhaf olmuş, Frame gen bir kurtarıcı değil iyileştiricidir eğer kötü koşullarda açılırsa yararı yok zararı vardır.
İyi koşulları kartım sağlayabilse neden böyle bir teknolojiye ihtiyaç olsun ki zaten? 500 Hz almak için mi? Gerek var mı?
Amaç oyunu daha akıcı hale getirmek. FG olan oyunda bunu kullanmamayı tercih etmezsiniz zaten.İyi koşulları kartım sağlayabilse neden böyle bir teknolojiye ihtiyaç olsun ki zaten? 500 Hz almak için mi? Gerek var mı?
İyi koşuldan bahsettiği MFG'nin düzgün çalıştığı senaryo. Bu da bahsettiğim gibi 55FPS ve üstüdür. Sence 60FPS'den 120FPS'ye çıkmaya gerek yok mu?