Myers
Yetkin
Doğrudur, yakında onun testleri de gelir.
Doğrudur, yakında onun testleri de gelir.
Sizin dediğiniz daha çok 2X MFG. 4X'de falan bahsettiğim sorunlar oluyor ve adapte edilişine göre performansı fark edebiliyor.Hiç kullanmamış olsam bu yoruma kanacağım saf gibi. Yaptığınız rehberlere bakınca böyle bir yorum yazmanız tuhaf olmuş, frame gen bir kurtarıcı değil iyileştiricidir eğer kötü koşullarda açılırsa yararı yok zararı vardır.
RTX 5000 kartlarda sorunsuz çalışıyor, problem yaşayanlar önceki nesil kart kullanıyor, Beta sürüm olduğunuda unutmayın.DLSS 4.5 şu an düzgün çalışmıyor gibi DLSS 4 yine önde.
RTX 5000 kartlarda sorunsuz çalışıyor, problem yaşayanlar önceki nesil kart kullanıyor, beta sürüm olduğunuda unutmayın.
Şahsen gecikmeyiş, bozulmaymış falan asla kötülemek için bir bahane değil. 5070 Ti ile 4K Ultra RT ultrada 4X MFG ile ile gayet mükemmel şekilde saatlerce Cyberpunk 2077 oynamıştım; keyfimi kaçıracak kadar bir bozulma ve gecikme de yoktu. Tabii ki mükemmel çalışmıyor ama gayet de iyi bir teknoloji. 6X nasıl olur bilemem ama uzun bir süre de ihtiyacım olmaz herhalde. Ben bu kart için 2K monitör alsaydım MFG kullanmayacaktım mesela, NVIDIA bu teknoloji ile bana 4K monitör alma lüksünü de sunmuş oldu; seçim tamamen kullanıcıda. Zaten çoğunlukla online oyunlar oynuyorum; DLSS ve MFG olayını sadece çok zorlayan hikayeli oyunlarda kullanıyorum ve memnunum.