Güncelleme esnasında monitörüm siyah oldu ve normalde 2-3 saniyede normale dönerken 10-15 dakika boyunca normale dönmedi. Çok korktum açıkçası. İnternet üzerinden biraz araştırdım, insanlar yeniden başlatıp güvenli modla açıp driverlarını falan silmişler. Ben de yeniden başlattım ama driverlar güncellenmiş gözüküyor yani size de siyah ekran gelirse bence uzun bir süre bekleyin galiba arkada o kurulum devam ediyor. Siz de aynı sorunu yaşar mısınız bilmiyorum belki sizin başınıza gelmez ama ben yine tecrübelerimi yazayım dedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Kaandrick Lamar
Yetkin
Aynı sorunu ben de yaşadım. Arka planda kurulum yaptığını düşündüğümden 5-10 dakika kadar bekleyip düğmeden kapatıp geri açtım. Sürücü yüklenmişti, hala da çalışıyor bir sorun çıkarmadı. Yine de hoş bir deneyim değildiGüncelleme esnasında monitörüm siyah oldu ve normalde 2-3 saniyede normale dönerken 10-15 dakika boyunca normale dönmedi. Çok korktum açıkçası. İnternet üzerinden biraz araştırdım, insanlar yeniden başlatıp güvenli modla açıp driverlarını falan silmişler. Ben de yeniden başlattım ama driverlar güncellenmiş gözüküyor yani size de siyah ekran gelirse bence uzun bir süre bekleyin galiba arkada o kurulum devam ediyor. Siz de aynı sorunu yaşar mısınız bilmiyorum belki sizin başınıza gelmez ama ben yine tecrübelerimi yazayım dedim.
Bende de mevcut.
Selam. Dün geceden beri PC'yi açtığımda ekranım 3 kere 1 saniye arayla kapanıp açılıyor ve sonrasında ekranım geliyor. Bu neden kaynaklı olabilir?
Mesela video çektim bu sefer 1 kere oldu.
Dell 27" G2722HS
Mesela video çektim bu sefer 1 kere oldu.
- AMD Ryzen 3 3100
- Gigabyte B450M K
- Zotac 4060
- Kingston Fury Beast (16 GB) 2x8 3200MHz CL16
- Seagate FireCuda 510, 250GB M.2 NVMe SSD
- Adata SU650 240GB SATA SSD
- Seagate 1TB 7200RPM 3.5 inç
- Dark Diamond Pro Mesh | XPG Pylon 750W +80
Dell 27" G2722HS
- Serhat
- ekran
- Forum: Teknik Destek
Bold Pilot
Uzman
Bende sorun çıkmadı.
Güncelleme esnasında monitörüm siyah oldu ve normalde 2-3 saniyede normale dönerken 10-15 dakika boyunca normale dönmedi. Çok korktum açıkçası. İnternet üzerinden biraz araştırdım, insanlar yeniden başlatıp güvenli modla açıp driverlarını falan silmişler. Ben de yeniden başlattım ama driverlar güncellenmiş gözüküyor yani size de siyah ekran gelirse bence uzun bir süre bekleyin galiba arkada o kurulum devam ediyor. Siz de aynı sorunu yaşar mısınız bilmiyorum belki sizin başınıza gelmez ama ben yine tecrübelerimi yazayım dedim.
Ben de de oldu o. Ama yeniden başlatınca sorun kalmadı.
- Makaleler
- 5
Aynı sorunu yaşadım, ancak ben beklemedim. 2-3 dakika gelmeyince power tuşundan kapatıp açtım. Hiçbir sorun yaşanmadı açıkçası, kurulmuş sürücü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri