İnno bence gerçek Çin malı
Hiç bilmeyen birisine colorful mu inno mu çin üretimi deseler inno der okadar tipsiz bir şey.

Zotac zaten yerinde sayıyor ama zaten iyi olduğu için sorun yok.

Galax zaten RGB bağımlıları için var olan bir şey. TUF'da olmayan RGB bunda var.
Tasarıma bakarsak evet inno3d çok özensiz. Performans olarak okey.
Zotac performans, tasarım falan hepsinde garip. Pek beğenmiyorum.
Galax özellikle 40 serisinde adamdır.

Gamerock pavyon gibiydi 30 ve 40 da. 50 de tasarımı baya değişti. Hala pavyon da Ankara pavyonu olmayı bıraktı diyeyim. Performans olarak üst seviye modeller ile rekabet edemiyor artık. 5090 ı zapt ederken ıkınıyor. VRM leri iyi ona lafım yok.

Merhaba.
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi hangisi ve sebepleri neler?
Bu sebepler; fiyat/performans oranını tutturmak, performanslı olmak, banko güzel ürünleri olması, tasarımı, sizin sempati duymanız falan her şey olabilir.
Şahsen benim görünce içimin gittiği model Colorful Vulcan. İkinci el 4070 Ti-s Vulcan bulsam almayı istiyorum da TUF 750B Bronze'da 16 pin yok. Yoracak kerata.

Eki Görüntüle 175148

Genel olarak bakarsak ASUS banko güzel ürünler çıkarıyor. RTX 40'larda Colorful'un da eli bayağı güçlüydü de malum... Lansmanın berbat olmasından olsa gerek fazla inceleme çıkmıyor.

MARKA LİSTESİ
Asus, MSI, Gigabyte / Aorus, PNY, Galax, INNO3D, Colorful, Zotac, Palit / Gainward (Aynı ürün, farklı marka ve skin)

EVGA'yı eklemedim çünkü rahmetli oldu. RTX 40 ve sonrası ürünü yok.

İyi Sosyaller.
EVGA, ASUS TURBO ve GTX ve 1. Nesil RTX Founders Edition kartlar.

Son düzenleme:
Tasarıma bakarsak evet inno3d çok özensiz. Performans olarak okey.
Zotac performans, tasarım falan hepsinde garip. Pek beğenmiyorum.
Galax özellikle 40 serisinde adamdır.

Gamerock pavyon gibiydi 30 ve 40 da. 50 de tasarımı baya değişti. Hala pavyon da Ankara pavyonu olmayı bıraktı diyeyim. Performans olarak üst seviye modeller ile rekabet edemiyor artık. 5090 ı zapt ederken ıkınıyor. VRM leri iyi ona lafım yok.
Bu arada zotac okadar da dengesiz değildi diye hatırlıyorum bir şey mi oldu ona?

Bir yandan pny'de var da
Dışlamayı çok sevdiğim için hiç bahsetmedim
Güncel hali hakkında bir şey bilmiyorum ama şu XLR8 modeli seviyesindeki modelleri Okey diye biliyorum.

Zaten Asus, MSI(adında ventus geçenler hariç) ve Gigabyte Ya şık ya da sadelik olarak güzel oluyorlar genellikle.

Ama bence gigabyte tüm parayı kutuya harcıyor
Windforce'a bakıyorsun dik dik bakan bir göz koymuşlar iddialı bir şey gibi görünüyor uzaktan

ama zirto bir model olduğunu sonradan öğreniyorsun,
Bu arada fiyatı da windforce'a göre aşırı tuzlu bunu buldum tek windforce olan.

Bu arada zotac okadar da dengesiz değildi diye hatırlıyorum bir şey mi oldu ona?

Bir yandan pny'de var da
Dışlamayı çok sevdiğim için hiç bahsetmedim
Güncel hali hakkında bir şey bilmiyorum ama şu XLR8 modeli seviyesindeki modelleri Okey diye biliyorum.

Zaten Asus, MSI(adında ventus geçenler hariç) ve Gigabyte Ya şık ya da sadelik olarak güzel oluyorlar genellikle.

Ama bence gigabyte tüm parayı kutuya harcıyor
Windforce'a bakıyorsun dik dik bakan bir göz koymuşlar iddialı bir şey gibi görünüyor uzaktan

ama zirto bir model olduğunu sonradan öğreniyorsun,
Bu arada fiyatı da windforce'a göre aşırı tuzlu bunu buldum tek windforce olan.
PNY dışlanmaya hak ediyor. 'Quadro üretiyor arkadaşlar' falan diye lanse ediyorlardı. Epic-X olarak geçen üst modelleri harika ancak Verto serisi kötü.

Zotac tekel triplerindeki markalar gibi geliyor. TR de fiyatı yüksek ve performansı o kadar başarılı değil. AMP Extreme ler güzel ancak overclockcu adama gider o.

MSI dediğin gibi Ventus lar dışında iyi (inspire serisi de kötü)

Gigabyte artık ismin hakkını vermeli. Fanları aşırı gürültülü ve iç sıcaklıkları yüksek. 9070 XT Gaming de özellikle batırdı. Aorus ları farklı bir departman yönetiyor herhalde.

PNY dışlanmaya hak ediyor. 'Quadro üretiyor arkadaşlar' falan diye lanse ediyorlardı. Epic-X olarak geçen üst modelleri harika ancak Verto serisi kötü.

Zotac tekel triplerindeki markalar gibi geliyor. TR de fiyatı yüksek ve performansı o kadar başarılı değil. AMP Extreme ler güzel ancak overclockcu adama gider o.

MSI dediğin gibi Ventus lar dışında iyi (inspire serisi de kötü)

Gigabyte artık ismin hakkını vermeli. Fanları aşırı gürültülü ve iç sıcaklıkları yüksek. 9070 XT Gaming de özellikle batırdı. Aorus ları farklı bir departman yönetiyor herhalde.
7900XTX 'lerde en iyisi GIGABYTE'tı, bu son çıkanlarda kötü mü?

Hardware unboxed un 9070 XT leri karşılaştırdığı baya iyi bir videosu var. Bende bu kadar kötü olmasına şaşırdım. Hotspot ve rpm ler berbat. Birde macun akıyordu.
Aslında uzaktan bakınca şuan en ucuz ve modeli İYİ GİBİ GÖRÜLEN ürün aslında o

XFX'ler zaten kendilerini evga sanmışlar(fiyat yönünden).

Sapphire'dan uygun olan model de giriş segmenti olan pulse,
9070XT'yi ne kadar tutar tartışılır.

Tek dayanak gigabyte gaming kalıyor ozaman ama böyle bir şey yaşanıyor.

Bu arada o videodaki ekran kartı ayıplı gelmiş olmasın belki de başka kullanıcılar farklı sonuçlar almıştır.