Furkan

Başarılı
İyi Sosyaller. Oyun içinde alt+F2 tuşu ile açtığımız fotoğraf modunda bulunan çözünürlük seçeneğini ekranın çözünürlüğünün üzerine çıkarıp ekran görüntüsü aldığımda aldığım görüntü komple siyah ekrandan oluşuyor. Bu normal bir durum mu?

Monitör 2K ekran çözünürlüğüne sahip.
Ekran kartı 5070 Ti.

İyi sosyaller. Oyun içinde alt+F2 tuşu ile açtığımız fotoğraf modunda bulunan çözünürlük seçeneğini ekranın çözünürlüğünün üzerine çıkarıp ekran görüntüsü aldığımda aldığım görüntü komple siyah ekrandan oluşuyor. Bu normal bir durum mu?

Monitör 2K ekran çözünürlüğüne sahip.
Ekran kartı 5070 Ti.

Çözünürlüğün üzerine çıkmadığınızda SS alabiliyorsanız. Demek ki çözünürlük üstüne çıkılamıyordur. Yani mantıken de saçma geliyor 2K SS alıyorsun ama 4K işlemeye çalışıyorsun gibi düşün.

Çözünürlüğün üzerine çıkmadığınızda SS alabiliyorsanız. Demek ki çözünürlük üstüne çıkılamıyordur. Yani mantıken de saçma geliyor 2K SS alıyorsun ama 4K işlemeye çalışıyorsun gibi düşün.

Bana da öyle geliyor ama neden koyarsın ki çalışmayacaksa diye de düşünüyorum. Doğal çözünürlükte problem yok.

Son düzenleme:
Ekran 2K olsa da videoyu 4K açtığında fark hissediliyor yine de :D DSR'nin ekran görüntüsü özelliği versiyonu gibi ama çözemedim. Başka kimse fark etmemiş herhalde. Deneyenler olursa geri bildirim verirse sevinirim.

Hissettiğiniz fark yanılsama olabilir :). Çünkü 2K monitörde 4K çalıştırmak çalışır 4K işleme yapar ancak gördüğünüz yine 2K olacaktır. Siz yine de böyle şeyler yapıp kartı boşa yormayın.