Kafaya bak :D

Senin sistemde öyledir diye bir şey yok. Araştır yeni sürücülerdeki sorunları gör.

Eskisine göre %1 değerler düşük. drop/stutter olmasa da eskisine göre kötü. Ki bunun dışında fan sorunu vs yaşayanlar da vardı.

WHQL paylaşıp geri çekmişlerdi driverı.

Zaten insanların anlamadığı bir şey var, competitive oyun oynuyorsan en güncel sürücü asla kurulmamalı. Rekabete dayalı oyunlarda performans önceliktir, grafik değil. En stabil olarak görülen sürücü kurulur, uzun süre güncellenmez. En günceli rekabet oyunu oynamayanların kurması normal karşılanabilir. Ben kuruyorum çünkü böyle bir derdim yok.

Ben sana ne dedim mesajda bu sürücüden bir önceki sürücüyü kullandım ve gayet stabildi dedim, önceki sürücü 595.97 numaralı sürücüden bahsediyordum yani, senin attığın linkler kronik sorunlu sürücü, ben bir kere ondan bahsetmedim mesajlarımı iyi oku, gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.

Gayet stabil dediğin 595.97 bu mu?

Bunun dışında istediğin kadar sana sorun yaşayan insan gösterip videolu kanıtlar da gösterebilirim. Ama gerek yok üstteki arkadaşların yazdığı gibi FPS oyunu oynayan birisi son güncel driver, DLSS 4 gibi detaylara takılmaz. Stabil driverlara yönelmek gerekiyor. Bana da kanıt/veri/kaynak ile gelmediğin sürece yazdığın şeylerin arkası hep boş kalıyor.

Bunun dışında istediğin kadar sana sorun yaşayan insan gösterip videolu kanıtlar da gösterebilirim. Ama gerek yok üstteki arkadaşların yazdığı gibi FPS oyunu oynayan birisi son güncel driver DLSS 4 gibi detaylara takılmaz stabil driverlara yönelmek gerekiyor. Bana da kanıt/veri/kaynak ile gelmediğin sürece yazdığın şeylerin arkası hep boş kalıyor.

Dostum istediğin kadar kanıt atabilirsin, ben kendi sistemimde en iyi puanı 595.97'de alıyorum, diğer arkadaşların dediği senin mesajınla bağlantısı yok sen rekabetçi oyun oynuyorum diye belirtmemişin, öyle bir mesaj görmedim belirtseydin bu tartışma olmazdı. Şurayı anlamıyorum sen beni yalancı durumuna sokuyorsun neden?

Kendi sistemimde stabil olduğunu söylüyorum :D bak sen inatlaşıyorsun benimle, ben hiçbir zaman sürücülerin herkeste stabil olduğunu savunmadım öyle bir dünya yok. Senin %1 FPS sorunu yaşadığın oyunda aynı sürücüyü ben kursam yaşamam bunu demek istiyorum, ya da tam tersi X oyunu bende drop yapar sende yapmaz sen beni niye anlamak istemiyorsun canım kankim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum istediğin kadar kanıt atabilirsin, ben kendi sistemimde en iyi puanı 595.97 de alıyorum, diğer arkadaşların dediği senin mesajınla bağlantısı yok sen rekabetçi oyun oynuyorum diye belirtmemişin, öyle bir mesaj görmedim belirtseydin bu tartışma olmazdı.

Yazdıklarınla çelişiyorsun. İlk mesajında "senin sisteminde öyledir" deyip "ben de bu sürücü çok stabildi" diyorsun. Benim sistemimde sadece böyle olmadığını sana kaynaklarla gösteriyorum. Sen de bu sürücü stabil olabilir. Ama ya internette birçok sorun yaşayan insanlar? FPS oyunu olup olmamasıyla da bir alakası yok. Sorun yaşayanlar sadece FPS oyunlarında sorun yaşamamış. Reddit veya NVIDIA Feedback'ten bakabilirsin. Bazı eski sürücülerin FPS oyunlarında daha stabil olduğunu söylüyorum ve mesajımda zaten yazmışım ki "sorun yaşamadım fakat stabil değil"; sorun yaşamadım = drop/stutter, black screen vs. yok. Fakat %1 low değerler düşük. Üstteki arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor.

Diğer arkadaşa değinmiyorum bile, bana yazdığı şeye bak: "NVIDIA sürücülerinden bahsediyoruz, en stabilizesi diye bir şey yok, en güncelini kurun geçin."

ya da tam tersi X oyunu bende drop yapar sende yapmaz sen beni niye anlamak istemiyorsun canım kankim.

Ben seni anlıyorum da senin demek istediğin 30 kişiden 15'i sorun yaşayıp 15'i sorun yaşamadıysa, sorun sürücüde değil, kullanıcıdadır. Saçmalık.

Yazdıklarınla çelişiyorsun. İlk mesajında "senin sisteminde öyledir" deyip "ben de bu sürücü çok stabildi" diyorsun. Benim sistemimde sadece böyle olmadığını sana kaynaklarla gösteriyorum. Sen de bu sürücü stabil olabilir. Ama ya internette birçok sorun yaşayan insanlar? FPS oyunu olup olmamasıyla da bir alakası yok. Sorun yaşayanlar sadece FPS oyunlarında sorun yaşamamış. Reddit veya NVIDIA Feedback'ten bakabilirsin. Bazı eski driverların FPS oyunlarında daha stabil olduğunu söylüyorum, ve mesajımda zaten yazmışım ki "sorun yaşamadım fakat stabil değil" sorun yaşamadım = drop/stutter, Black screen vs. yok. Fakat %1 Low değerler düşük. Üstteki arkadaşlar da aynı şeyi söylüyor.

Diğer arkadaşa değinmiyorum bile bana yazdığı şeye bak " NVIDIA sürücülerinden bahediyoruz en stabilizesi diye bir şey yok en güncelini kurun geçin."

Ben seni anlıyorum da senin demek istediğin 30 kişiden 15'i sorun yaşayıp 15'i sorun yaşamadıysa, sorun driver da değil kullanıcıdadır. Saçmalık.

Senin sisteminde öyledir deme sebebim, ben mesajını genele söylediğini düşündüm, öyle cevap verdim ama sonraki mesajlarda beni yalancı durumuna düşürmeye çalıştın, ya da çalışmadan anlaşamadık diyelim. Her neyse, herkes driver sorunu yaşayabilir, ben driver öneren arkadaşlara da bunu söylüyorum. Mesela adam diyor ki, X oyunu bende crash veriyor, bu sürücüyü sakın kurma diyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum, aynı oyunda bizzat test yaptım, crash yememiştim. Benim crash yemiyor olmam o sürücüyü stabil yapmaz, bunu savunmuyorum. İlk mesajını genele söylediğini düşünerek öyle cevap verdim, ben genele öneri yapıldığı zaman izah etmeye çalışıyorum çünkü.

Misal forumda AMD WattMan konuları görüyoruz, sadece başlığa bakarak AMD kartlar sorunludur der misin? Verilen cevaplara bakıyoruz, sorun sürücüde mi, RAM'de mi, PSU'da mı, bunu bilmiyoruz. Aynı şey NVIDIA için de geçerli diyorum. Bak, ikimiz de kendi sistemimize göre yorum yapmışız ilk başta ama sen sonradan sürücüyü komple sorunlu ima eder gibi cevaplar verdiğin için bu kadar uzadı bence. Bana de ki, kardeşim bende %1 değeri düşük, bu kadar de ben hak vereceğim sana zaten.

Bana de ki kardeşim bende %1 değeri düşük bu kadar de ben hak vereceğim sana zaten.

Genel konuşmamıştım zaten. "Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi." Bundan ne anladığını çözemedim açıkçası.

Ki genel konuşsam bile üstteki 2 arkadaş da bu konuda hemfikir. Ekstra olarak sen de FPS oynayan birisinin eski driver'larda daha stabil olacağını söyledin yukarıda.

Sürücüyü komple sorunlu ima eder gibi konuşmuyorum ama sorun yaşayan bir grup insanı da görmezden gelip sistemden sisteme değişir demek saçma.

NVIDIA kısa süre önce fan sorunlu driver paylaşıp bir ton şikayet alıp driver'ı sitesinden kaldırıp 1 gün sonra tekrar yükledi.

AMD veya NVIDIA fanboyu da değilim, şahsen AMD kartlarda driver sorunları da çokça görülüyor zaten.

Genel konuşmamıştım zaten. "Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi." Bundan ne anladığını çözemedim açıkçası.

Ki genel konuşsam bile üstteki 2 arkadaş da bu konuda hemfikir. Ekstra olarak sen de FPS oynayan birisinin eski driver'larda daha stabil olacağını söyledin yukarıda.

Sürücüyü komple sorunlu ima eder gibi konuşmuyorum ama sorun yaşayan bir grup insanı da görmezden gelip sistemden sisteme değişir demek saçma.

NVIDIA kısa süre önce fan sorunlu driver paylaşıp bir ton şikayet alıp driver'ı sitesinden kaldırıp 1 gün sonra tekrar yükledi.

AMD veya NVIDIA fanboyu da değilim, şahsen AMD kartlarda driver sorunları da çokça görülüyor zaten.

Ben de fanboy değilim; NVIDIA'yı gömdüğüm bir sürü mesaj var. Oyun sektörüne çok büyük zararlar verdiğini falan düşünüyorum. Çok tartışmaya açık düşüncelerim var, oralara girmeyelim. :D

Ben şu anda 595.97 kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım ancak yaşayacak olursam güncellerim. Güncellediğimde de sorun yaşarsam eski sürümlere doğru gideceğiz artık :D