Senin anlamadığın bir şey var.
1- betayı açan adam zaten bunlar hakkında laf etmiyor, biz şu an 596.21 ve 595.97 sürümlerinden bahsediyoruz.
2- sorun sadece X şahısında oldu diye değil, bir sürü insanda olduğu için bir sürücü sorunu olarak geçiyor. Gördün mü bilmiyorum ama Reddit 595.97 sürücüsü geldikten sonra hatalarla doldu, bu bir tesadüf mü?
3- kendimden bahsedeyim, oynadığım oyunlarda ben Alt+Tab çökmesi yaşadım, önce sürücüyü suçlamak yerine oyunun sunucularına hatamı söyledim ve ek ayar sordum. Herkes bana bunun sürücü sorunu olduğunu belirtti. Ki ayarlarımı da değiştirdim, DLSS için ben de aynı ayarı yaptım. Sonuç olarak sorunum çözülmedi ve ben de 591.75 sürümüne döndüm. Şu an bu sürümde sorun göremedim ama net bir şey söylemek için en az 10 gün beklemek gerekiyor. Hemen "bende sorun olmadı yükleyin" demek bambaşka bir şey. Ben kimseye güncel sürücü önermiyorum (özellikle rekabete dayalı oyun oynayan kişilere). Önce sürücüyü kendim kullanıyorum, daha sonra öneriyorum. Bu şu tartışmaya benziyor "Windows 11'in şu sürümü çok kötüydü yeni sürümde düzelmez 10'a dönün". Bu tartışmadan bir sürü vardı forumda ama 25H2 gayet stabil mesela.