y4vuzz 1

Başarılı
Görseldeki gibi masaüstü çizilebilir bir tabloya dönüşüyor (Bir saatten sonra sadece arka plan siyah oluyor.), ilk ofisteki PC'de aynı olayı yaşadım sonrasında ise kişisel bilgisayarımda.
Normalde DDU ile silip baştan yüklerdim ama halihazırda zararı olmadığı ve zaman ayırmak istemediğim için öylece bıraktım şu an.

Ekran görüntüsü 2026-08-21 190940.webp

(Ofisteki bilgisayarda GTX 1650 Super, bende ise RTX 3080 var.)

Aranızda hiç bu tarz bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

Görseldeki gibi masaüstü çizilebilir bir tabloya dönüşüyor (Bir saatten sonra sadece arka plan siyah oluyor.), ilk ofisteki PC'de aynı olayı yaşadım sonrasında ise kişisel bilgisayarımda.
Normalde DDU ile silip baştan yüklerdim ama halihazırda zararı olmadığı ve zaman ayırmak istemediğim için öylece bıraktım şu an.

Eki Görüntüle 274918

(Ofisteki bilgisayarda GTX 1650 Super, bende ise RTX 3080 var.)

Aranızda hiç bu tarz bir sorun ile karşılaşan oldu mu?
GTX 750 Tİ kullanırken bi kere bende rastlamıştım.
Artık NVIDIA'nın AMD den bile daha kötü driver'a sahip olduğunu düşünüyorum.

Eğer kullandığın wallpaper farklı diskte ise BitLocker kullanıyorsan veya o dosya sorunluysa bu oluyor. Genelde benzer durum bana da oluyordu, wallpaper BitLocker'lı diskimdeyken refresh atınca siyah ekran oluyordu.
Benimki onunla alakalı değildir bence, arka plan fotoğrafı direk masa üstünde zaten, 2 tane farklı M2 kullanıyorum ama BitLocker vb kullanmıyorum.

Benimki onunla alakalı değildir bence, arka plan fotoğrafı direk masa üstünde zaten, 2 tane farklı M2 kullanıyorum ama BitLocker vb kullanmıyorum.
O zaman stok Windows wallpaper dene bakalım, aynısı bende de oluyor ama wallpaper farklı diskte olduğu için yaşıyordum. 610.74 var, bende de driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, Windows ile alakalı dwm bug olabilir.

O zaman stok Windows wallpaper dene bakalım, aynısı bende de oluyor ama wallpaper farklı diskte olduğu için yaşıyordum. 610.74 var, bende de driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, Windows ile alakalı dwm bug olabilir.
Şu anlık dediğin gibi stok wallpaper yaptım, geri dönüşte bulunurum yine.