Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oguzhan123

Uzman
Eski sürümün de yeni sürümün de hiçbir şekilde kurulumu olmuyor, bilgisayar bir anda oyunlarda kasmaya başladı. NVIDIA kaldırdık bu sefer de yüklenmiyor, sürekli hata veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücü yüklendi mi? Bu arada "Otomatik seç" şeklinde bırakabilirsiniz.
Hata ile ilgili hiçbir bilgi verilmediğinden kaynaklı şu anda sadece NVIDIA App indirmeyi denemeni önerebilirim:

Hatayla ilgili bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kusura bakmayın pek anlamadım için bir şey yazamadım ama bu şekilde hatalar veriyor sürekli.

IMG_8154.webp

IMG_8153.webp

Ekran kartınız şu anda bulunamıyor. İndirememe sebebiniz bu. Yukarıdaki "Bilinmeyen Aygıt"ın donanım kimliklerini atar mısınız? Ayrıca ekran kartınız nedir, DDU ile sürücü kaldırma işlemi yaptınız mı?

Ekran kartınız şu anda bulunamıyor. İndirememe sebebiniz bu. Yukarıdaki "Bilinmeyen Aygıt"ın donanım kimliklerini atar mısınız? Ayrıca ekran kartınız nedir, DDU ile sürücü kaldırma işlemi yaptınız mı?

DDU'dan sürücü kaldırma yapıp geri yüklemeye çalıştım ama olmadı. GeForce 3050 var ekran kartı.