Detaylar
Kim cevapladı?NVIDIA App'e geçerek. GFE'yi kendisi silecek, bir daha gelmemek üzere:
techolay.net
NVIDIA App
NVIDIA App, bilgisayar oyuncuları ve içerik oluşturucuları için vazgeçilmez bir yardımcıdır. Bilgisayarınızı en yeni NVIDIA sürücüleri ve teknolojisiyle güncel tutun. Yeni birleşik GPU kontrol merkezi ile oyunları ve uygulamaları optimize edin...
Ragnar
Başarılı
Ekran kartım NVIDIA GeForce MX110 için uygun mudur?NVIDIA App'e geçerek. GFE'yi kendisi silecek, bir daha gelmemek üzere:
NVIDIA App
NVIDIA App, bilgisayar oyuncuları ve içerik oluşturucuları için vazgeçilmez bir yardımcıdır. Bilgisayarınızı en yeni NVIDIA sürücüleri ve teknolojisiyle güncel tutun. Yeni birleşik GPU kontrol merkezi ile oyunları ve uygulamaları optimize edin...techolay.net
- Makaleler
- 7
DDU ile sürücüyü komple silerek, NVCleanstall ile temiz kurulum yaparak (İstediğin bileşenleri seçersin istemediklerin kurulmaz) GeForce Experience'ın yüklenmesinin önüne geçersin. NVIDIA App'e de gerek kalmaz.
www.techpowerup.com
NVCleanstall v1.18.0 Download
NVCleanstall lets you customize the NVIDIA GeForce Driver package by removing components that you don't need (or want). This not only keeps things ti
MX250 için denedim ve oldu.Ekran kartım NVIDIA GeForce MX110 için uygun mudur?
Ragnar
Başarılı
Tam da direkt silmemin bir yolu yok mu diye soruyordum, teşekkür ederim.DDU ile sürücüyü komple silerek, NVCleanstall ile temiz kurulum yaparak (İstediğin bileşenleri seçersin istemediklerin kurulmaz) GeForce Experience'ın yüklenmesinin önüne geçersin. NVIDIA App'e de gerek kalmaz.
![]()
NVCleanstall v1.18.0 Download
NVCleanstall lets you customize the NVIDIA GeForce Driver package by removing components that you don't need (or want). This not only keeps things tiwww.techpowerup.com
Teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347