2 2195 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 592 Beğeniler 1.812 5 Mart 2024 #11 Güle güle GTX 16 serisi. Üretimin bitiyor. Ama halen senin serinden ekran kartı kullanacağım. Çünkü kötü ekonomi yüzünden taksitle bile bir şey almak zor.
Güle güle GTX 16 serisi. Üretimin bitiyor. Ama halen senin serinden ekran kartı kullanacağım. Çünkü kötü ekonomi yüzünden taksitle bile bir şey almak zor.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 5 Mart 2024 #12 İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Tİ satan vatan bilgisayara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart ? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü.
İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Tİ satan vatan bilgisayara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart ? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.617 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.646 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #13 Silinen üye dedi: İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Ti satan Vatan Bilgisayar'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır güncelleme desteği devam edecek sadece sıfır olarak satılmayacak.
Silinen üye dedi: İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Ti satan Vatan Bilgisayar'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır güncelleme desteği devam edecek sadece sıfır olarak satılmayacak.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 6 Mart 2024 #14 Silinen üye dedi: İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Ti satan Vatan Bilgisayar'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü. Genişletmek için tıkla... Vatandan sistem alman zaten hata. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
Silinen üye dedi: İlk çıktığı zaman çok iyi performanslı bir kart diye bana 1660 Ti satan Vatan Bilgisayar'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bir sorum var üretim olmazsa şimdi güncellemedemi almayacak bu kart? Hala aktif olarak kullandığım bir kart çünkü. Genişletmek için tıkla... Vatandan sistem alman zaten hata.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 6 Mart 2024 #15 3035 dedi: Vatandan sistem alman zaten hata. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı aldim sistem almadım ayrıca beni hiç üzmedi. Yarı yolda birakmadi çokta memnunum.
3035 dedi: Vatandan sistem alman zaten hata. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı aldim sistem almadım ayrıca beni hiç üzmedi. Yarı yolda birakmadi çokta memnunum.