Linux kullandığım için acaba AMD'li bir sistem toplasam mı diyordum ama vazgeçtim şimdi. Artık kesin olarak NVIDIA'li bir laptop alacağim
.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Ben de RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVIDIA boykot! Artık hiçbir kartını almam. İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir?
Üzücü ama kullanmaya devam edeceğim, yapacak bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 20
Arkadaşlar bu konu, NVIDIA'nın İsrail'de kurmayı planladığı tesisle ilgili bir teknoloji/haber içeriğidir. Konu bilinçli şekilde Filistin-İsrail savaşı ve siyasi tartışmalara çekilmiş ve forum kurallarına aykırı mesajlar atılmış.
Techolay Sosyal, siyasi propaganda, ideolojik tartışma ve konu sabote etmeye açık bir platform değil. Bu nedenle konu dışına çıkan tüm mesajlar silindi ve gerekli uyarılar da verildi.
Konu haber içeriği çerçevesinde devam etmeli, aynı yönde ihlaller tekrarlanırsa ek işlem uygulanır.
Techolay Sosyal, siyasi propaganda, ideolojik tartışma ve konu sabote etmeye açık bir platform değil. Bu nedenle konu dışına çıkan tüm mesajlar silindi ve gerekli uyarılar da verildi.
Konu haber içeriği çerçevesinde devam etmeli, aynı yönde ihlaller tekrarlanırsa ek işlem uygulanır.
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsunTartışma bir yana, doğum günün kutlu olsun hocam. Nice senelere
Görkem Say
Üstün
Arkadaşlar bu konu, NVIDIA'nın İsrail'de kurmayı planladığı tesisle ilgili bir teknoloji/haber içeriğidir. Konu bilinçli şekilde Filistin-İsrail savaşı ve siyasi tartışmalara çekilmiş ve forum kurallarına aykırı mesajlar atılmış.
Bu tarz durumlarda yönetim genelde haklı ama yanlış anlamayın da bu konuda açılış amacı direkt o zaten. Böyle bir konuda kimse NVIDIA’nın üretim sonuçlarını vs. konuşmaz. Konuyu açan arkadaş da mesajda belirtmiş zaten. Ya konu bu şekliyle onaylanmayacak ya da mesajlarda biraz daha tevazu gösterilecek.
PC Uzmanı
Başarılı
Yok hocam amacım kötü değildi zaten ben siyasi yönlere çekmek istemedim sadece kendi şahsi fikrimi belirttim isteyen boykot yapar isteyen yapmaz buna kimse karışamaz herkes boykot yapmak zorunda değil. Sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın.Bu tarz durumlarda yönetim genelde haklı ama yanlış anlamayın da bu konuda açılış amacı direkt o zaten. Böyle bir konuda kimse NVIDIA’nın üretim sonuçlarını vs. konuşmaz. Konuyu açan arkadaş da mesajda belirtmiş zaten. Ya konu bu şekliyle onaylanmayacak ya da mesajlarda biraz daha tevazu gösterilecek.
Görkem Say
Üstün
Yok hocam amacım kötü değildi zaten ben siyasi yönlere çekmek istemedim sadece kendi şahsi fikrimi belirttim isteyen boykot yapar isteyen yapmaz buna kimse karışamaz herkes boykot yapmak zorunda değil. Sen yaparsın ben yapmam ben yaparım sen yapmazsın.
Ona kimse karisamaz zaten ben sizin niyetinizin kotu oldugu belirtmedim hocam. Siz neticede konuyu acarken boykotu kendi adiniza gundeme getirmissiniz. Yani konu o yonde acilmis. Bir de artik ne olursa olsun icerisinde Israil'in gectigi hicbir konu siyaset ve politikadan ayri konusulamiyor. Aynisi Israil'in Eurovision konusunda'da oldu. Orada da benzer seyleri konusup ceza yemezken burada yedik iste tutarsizlik var bu durumlarda benim yakinmam ona. Eger kullanici haberleri kategorisinde acilan bir konuda bunlari konusmak yasaksa o zaman konuyu da bastan onaylamayacaklar.
- Makaleler
- 5
Türkiye İsrail ile ticaret yapıyor. Hatta yakın bir zamana kadar İsrail'in Demir ve Petrol tedariğini Türkiye sağlıyordu. Ben bir daha Türkiye'de yaşamam, Türkiye boykot.
Şaka bir yana NVIDIA boykot edilecek bir firma değil. Sektörün lideri. Üstüne üstlük bizim paramızın beş kuruşluk değeri yok.
Şaka bir yana NVIDIA boykot edilecek bir firma değil. Sektörün lideri. Üstüne üstlük bizim paramızın beş kuruşluk değeri yok.
AMD GOAT o zaman. NVIDIA alacak param yoktu zaten.
Niye yapıyorlar peki?
Niye yapıyorlar peki?
NVIDIA’nın İsrail’e tesis kurmasında bir sorun yok. Sırf bu yüzden NVIDIA’yı eleştirmem. İsrail, teknoloji konusunda milyarlık startuplarla dolu bir ülke. Asıl problem sizin bakış açınız; bu durum iki taraf için de geçerli.