Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yasin Sevim

Çalışkan
Merhaba, NVIDIA'nın bugün gelen 572.70 sürümünü indirip hızlı kurulum yaparken hata verdi. Birkaç kez denemenin ardından DDU ile temizleyip yeniden kurulum yapmayı denedim ama ne yeni gelen sürümü, ne de eski sürümü kuramıyorum. NVIDIA App'i bile kurmuyor. Bir çözümü var mıdır yoksa format atmam mı gerekiyor?

Ekran görüntüsü 2025-03-05 235013.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Problem tamamen Windows ile alakalıymış. Sorunu Windows 11'de "ayarlar > sistem > kurtarma > sorunları Windows Update kullanarak düzelt " seçeneği ile çözdüm. Yaklaşık 1.30 saatlik işlemin ardından Windows bozuk Update dosyalarını vs. düzeltti. Sonrasında sürücüyü sorunsuz yükleyebildim.
Temiz kurulum seçeneğini denediniz mi? DDU ile kaldırdıktan sonra Windows'un kurulu olduğu klasörlerde bulunan NVIDIA dosyalarını da silin. Sonrasında Temiz Kurulum seçeneği ile kurulum yapın.

DDU ile tekrardan bütün driverleri silip Nvidia sitesinden manuel kurulum ile ekran kartınızın modelini ve mevcut kulandığınız işletim sistemini arayıp bulun. (Örnek: Geforce RTX 40 Series Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Windows 11). Daha sonrasında manuel kurulum dosyasını indirip kurulumu gerçekleştirin.
1741214518220.webp

1741214627385.webp
1741214660254.webp

1741214676679.webp

Nvidia App otomatik olarak kurulacaktır.

Problem tamamen Windows ile alakalıymış. Sorunu Windows 11'de "ayarlar > sistem > kurtarma > sorunları Windows Update kullanarak düzelt " seçeneği ile çözdüm. Yaklaşık 1.30 saatlik işlemin ardından Windows bozuk Update dosyalarını vs. düzeltti. Sonrasında sürücüyü sorunsuz yükleyebildim.

Çözüm