ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
2025 Kasım ayında Hepsiburada üzerinden RTX 5080 almıştım. NVIDIA'nın kampanyasına nasıl katılım sağlayabilir miyim?
Anladığım kadarıyla aldığınız cihaz bu kampanyaya dahilse paket içerisinde bir kod olması gerekiyor.2025 Kasım ayında Hepsiburada üzerinden RTX 5080 almıştım. NVIDIA'nın kampanyasına nasıl katılım sağlayabilir miyim?
Katılamazsın.2025 Kasım ayında Hepsiburada üzerinden RTX 5080 almıştım. NVIDIA'nın kampanyasına nasıl katılım sağlayabilir miyim?
Teşekkürler hocam.Katılamazsın.
Başlangıç Tarihi: 10.02.2026
Bitiş Tarihi: 16.03.2026
Kod Kullanma Dönemi Bitiş Tarihi: 16.04.2026
Bu tarihler arasında alman gerek.
Hocam NVIDIA sitesinden canlı desteğe bağlanabilirsiniz. Kodu NVIDIA vermiyor bu arada kodu saticidan alıp NVIDIA App'te kullanıyorsunuz. Ama siz yine de şansınızı deneyin.Teşekkürler hocam.
Gerçekten şans mı denir; yoksa kader mi? 4070 alırım ucundan kaçar, 1080 alırım ucundan kaçar. GeForce 2 MX400 'den beri Nvidia kullanıyorum bir kez mi promosyon denk gelmez. Lanet olsun gerçekten. Korsan oynayacağız mecbur artık.
Peki bu Nvidia'ya nasıl bilet atabilirim? sitesine girdim bir türlü bilet atma seçeneği yok. Fatura ile birlikte talep edeceğim ben yine de.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için.Hocam NVIDIA sitesinden canlı desteğe bağlanabilirsiniz. Kodu NVIDIA vermiyor bu arada kodu saticidan alıp NVIDIA App'te kullanıyorsunuz. Ama siz yine de şansınızı deneyin.