NVIDIA RTX 5000 serisi ekran kartlarını ne zaman tanıtacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2535
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    mavi ekran
Bence 2024 üçüncü çeyrek, bana göre herkes geç zamanlar söylemiş. O kadar beklemez NVIDIA.

Bende öyle düşünüyorum sızıntı kaynaklara göre RTX 5000 serisi şu anda hazır ve NVIDIA istediği vakitte duyurabilir yazıyordu.

2024 sonuna kadar çıkmaz.

Aldığın ekran kartını satarsın sonra. Böyle geçiyor insanlar bir üstü modele. NVIDIA olunca daha kolay satılır.

Hocam bu yıl zaten 4000 serisinin yeni kartlarını görecektik yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene çıkmaz.

4000 Super serisi çıktı hocam zaten 4000 serisine artık yeni kart çıkmaz bundan sonra yeni bir kart detayı verirlerse artık o seri 5000 serisi olacaktır.

@2535

Hangi kartı almayı düşünüyorsun eğer alırsın?

5070 düşünüyorum en kötü ihtimalle 5060 alacağım bu yıl içerisinde çıkacak bir kart varken 4000 serisi almam beklerim daha iyi.

Son düzenleme:
5090 düşünüyorum en kötü ihtimalle 5080 alacağım bu yıl içerisinde çıkacak bir kart varken 4000 serisi almam beklerim daha iyi.

Güçlü bir kartınız varsa bekleyin zaten. Direkt RTX 50xx serisine geçersiniz.

Yeni super serisi çıktı, 2024 sonunda çıkacak serinin tanıtımının en geç 3 4 ay içinde yapılması gerekir. Ben 5000 serisinin 2025 ortası ya da sonunda çıkacağını düşünüyorum. 2024 son çeyreğinde kokusu çıkar 2025 başında tanıtılır 2025 Temmuz gibi çıkartılar.

Umarım 2025'in sonunda tanıtılır daha yeni 4000 SUPER serisi tanıtıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…