radef

Başarılı
İnternette ne yazık ki bununla alakalı net bir veri bulamadım, bugüne kadar TDP'yi ekran kartının harcadığı elektrik zannediyordum.

Yani bunla ilgili bi çalışma yokmu bi grafik falan tam yuk altında ne kadar elektrik tukettiklerini gosteren bi veri yokmu? ben 3000,4000 ve 5000 serisini çok merak ediyorum. Bunla ilgili veri bulunamaması benı cok şaşırttı.

Yani bunla ilgili bi çalışma yokmu bi grafik falan tam yuk altında ne kadar elektrik tukettiklerini gosteren bi veri yokmu? ben 3000,4000 ve 5000 serisini çok merak ediyorum. Bunla ilgili veri bulunamaması benı cok şaşırttı.
Hepsinin verisi var fakat her seride en az 7-8 tane kart var. Hangisini istiyorsunuz? Hangi kart hangi model? Modele göre bile değişir.

İnternette ne yazık ki bununla alakalı net bir veri bulamadım, bugüne kadar TDP'yi ekran kartının harcadığı elektrik zannediyordum.

Genellikle kartlarda veya işlemcilerde anlık pikler olur aniden +150W/250W/350W gibi ama birkaç milisaniye sürer bunlarında etkisi olacaktır bence az da olsa.

Hepsinin 80 serisinden sonra güç tüketimi 300'lere dayanıyor. Daha doğrusu üstüne de çıkabiliyor. Fakat hangi seriden bahsettiğiniz de önemli.