6470 kullanmıştım ilk göz ağrım sonra 5500XT şu an 6600XT kullanıyorum, 5500XT 2020 civarlarında evet sorun yaratıyordu fakat 2023'te sorunsuz bir şekilde tam stabil kullandım. 6000 lira bandına 6600XT mi 2060 almak mı diye 2 saniye düşünüp kas gücü sebebi ile 6600XT yapıştırdım. Param olsa yine AMD alırım alışkanlık oldu ve paraya göre performansı daha fazla. NVIDIA düşük olsa tabii ki NVIDIA.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Uzman
6470 kullanmıştım ilk göz ağrım sonra 5500XT şu an 6600XT kullanıyorum, 5500XT 2020 civarlarında evet sorun yaratıyordu fakat 2023'te sorunsuz bir şekilde tam stabil kullandım. 6000 lira bandına 6600XT mi 2060 almak mı diye 2 saniye düşünüp kas gücü sebebi ile 6600XT yapıştırdım. Param olsa yine AMD alırım alışkanlık oldu ve paraya göre performansı daha fazla. NVIDIA düşük olsa tabii ki NVIDIA.
Elimde 5500 XT var. Bir de cw sorunlu axle modeli. Delirtiyor ama sorunda yaratmıyor.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
NVIDIA.
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 5500 XT var. Bir de cw sorunlu axle modeli. Delirtiyor ama sorunda yaratmıyor.
O zamanlarda Dual vardı elimde soğutması bayağı iyiydi yalan yok. Gecen sene cw yapmaya basladı bende zaten upgrade için sebep arıyordum oda arada kaynadı.
Şuraya bir not düşeyim.
Her AMD gömme yorumlarımda istisnasız hep aynı kişiler tarafından linç yiyorum.
Ancak şunu unutmayın ki AMD aldıktan sonra sorun yaşayıp forumda konu açarsanız bu linçci tayfayı asla ortalıkta göremezsiniz. Maddi durumunuz iyiyse herhangi bir kart alın sorun olursa başka bir tane daha alırsınız ama tek hakkınız varsa ki ülkemizde azımsanmayacak kısmı böyle, kesinlikle gidip Nvidia alın. Gider AMD alırsanız en iyi ihtimalle %50 paranızla rezil olma ihtimaliniz var. İyi günler, iyi akşamlar.
Ancak şunu unutmayın ki AMD aldıktan sonra sorun yaşayıp forumda konu açarsanız bu linçci tayfayı asla ortalıkta göremezsiniz. Maddi durumunuz iyiyse herhangi bir kart alın sorun olursa başka bir tane daha alırsınız ama tek hakkınız varsa ki ülkemizde azımsanmayacak kısmı böyle, kesinlikle gidip Nvidia alın. Gider AMD alırsanız en iyi ihtimalle %50 paranızla rezil olma ihtimaliniz var. İyi günler, iyi akşamlar.
Alessandro Del Piero
Uzman
Şuraya bir not düşeyim.
Ancak şunu unutmayın ki AMD aldıktan sonra sorun yaşayıp forumda konu açarsanız bu linçci tayfayı asla ortalıkta göremezsiniz. Maddi durumunuz iyiyse herhangi bir kart alın sorun olursa başka bir tane daha alırsınız ama tek hakkınız varsa ki ülkemizde azımsanmayacak kısmı böyle, kesinlikle gidip NVIDIA alın. Gider AMD alırsanız en iyi ihtimalle %50 paranızla rezil olma ihtimaliniz var. İyi günler, iyi akşamlar.
Hocam bu durumda bütçeye bakılırsa 8 GB VRAM'li kartlar alınmaz diye düşünüyorum. 5060 Yerine biraz daha bekler RX 9060 XT 16 GB bakarım mesela bütçem yok ve ömürlük kart arıyorsam tabii ki. Bunu alıyorsan yaşıyacağın ve yaşanılacak sorunları kabul etmen gerekecek.
Çok boş bir bakış açısı, sanki NVIDIA sorunsuzmuş gibi lanse etmekHayattan soğumak için mutlaka AMD ekran kartı alınmalı, düzgün bir deneyim istiyorsanız NVIDIA alın.
Öyle yapacaksan sorun çıktığında koşulsuz şartsız iade edebileceğin bir yerden alışverişini yapman lazım. Böylelikle kumar ihtimalini ortadan kaldırırsın. Dediğin bu yolla yapılır ancak.Hocam bu durumda bütçeye bakılırsa 8 GB VRAM'li kartlar alınmaz diye düşünüyorum. 5060 Yerine biraz daha bekler RX 9060 XT 16 GB bakarım mesela bütçem yok ve ömürlük kart arıyorsam tabii ki. Bunu alıyorsan yaşıyacağın ve yaşanılacak sorunları kabul etmen gerekecek.
Alessandro Del Piero
Uzman
Öyle yapacaksan sorun çıktığında koşulsuz şartsız iade edebileceğin bir yerden alışverişini yapman lazım. Böylelikle kumar ihtimalini ortadan kaldırırsın. Dediğin bu yolla yapılır ancak.
İade sebebim cw veya kartın performans sorunu olmaz açıkçası.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.