Overpriced. İyzico ve parolapara ile attığınız üründen daha ucuza denk geliyor.Peki hocam onu da dikkate alıcam bu nasıl
Bu fiyatta rakipsiz. @Andar Han hocam da yardımcı olur.
Overpriced. İyzico ve parolapara ile attığınız üründen daha ucuza denk geliyor.Peki hocam onu da dikkate alıcam bu nasıl
Hocam bu çok ya bütün haklarımı da kullandım zaten çoğu kampanya da bitti iyzico daOverpriced. İyzico ve parolapara ile attığınız üründen daha ucuza denk geliyor.
Bu fiyatta rakipsiz. @Andar Han hocam da yardımcı olur.
Hocam bu çok ya bütün haklarımı da kullandım zaten çoğu kampanya da bitti iyzico da
Hocam bune la ilk defa görüyorum ilginç gözüküyor iyiymis baska öneri de var mı ?Tercih edilebilir gibi. @Andar Han hocam daha bilgili o da önerilerde bulunur.![]()
Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı
1000W, 80+ Platinum verimlilik sertifikası, Tam modüler kablolarwww.qp.com.tr
Bu üründe bayağı iyi fakat bütçe dahilinde daha iyi ürünler olabilir.Hocam bune la ilk defa görüyorum ilginç gözüküyor iyiymis baska öneri de var mı ?
Hocam gaming gen itopya dışı bütçe max 3500 orda bakiyem var o sebeple artıyor ama diğer sitelerde 3500 ü geçememBu üründe bayağı iyi fakat bütçe dahilinde daha iyi ürünler olabilir.
O zaman andar hocamı bekle. Daha bilgili daha iyi öneriler yapar hocam.Hocam gaming gen itopya dışı bütçe max 3500 orda bakiyem var o sebeple artıyor ama diğer sitelerde 3500 ü geçemem
Soru basit.
https://www.itopya.com/nzxt-c750-750w-80-bronze-120mm-fanli-psu_u25122
İşlemci R5 5600.
Anakart b450.
Mağazadan gidip alabilirim.
Alınır zaten kaliteli marka diyeceksen başka hangi markalar alınır FPS Zalman High Power enermax ASUS.