Ben PSU'sunu dedim.Markaya göre ürün alınmaz. Zalman ve ASUS'un alınmayacak tonla ürünü var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PSU'sunu dedim.Markaya göre ürün alınmaz. Zalman ve ASUS'un alınmayacak tonla ürünü var.
Neye göre? Marka üstünden değil model odaklı yorum yapın. C750 TR'de kısılmış olarak geliyor yani iç yapısı global model ile aynı değil ve yarı modüler değil TR'deki varyasyon.NZXT premium bir markadir. Urunleri de cok uzun omurludur. OEM markalarla kiyaslamak dogru olmaz.
Saçma bir yorum, neye göre mesela? Hangi ürünün hangi modeli?NZXT premium bir markadir. Urunleri de cok uzun omurludur. OEM markalarla kiyaslamak dogru olmaz.
Hocam o zaman C750 yerine High Power daha mantıklı ama kafamda hâlâ netlik yok, ne yapmalıyım?C750 giriş seviyede uygun fiyattan alınabilecek bir model. High Power tarafındaki dengi Element BR 750W ki o 2500 TL civarında, 3000 TL NZXT C750 için biraz fazla. Üstte zaten önerilmiş olan High Power Elite 750W daha bir tercih olur.
Bunların biraz üzerinde;
Değerlendirilebilir. Biraz daha iyi bir modeldir.
Bütçeniz 4000 TL gibi ise ve Cratos 850W zorlayamıyorsanız, DeepCool PN750M de bir seçenek olabilir. MSI A750GL ile benzer yapı ve seviyede bir modeldir.
Bunlar dışında bağlantı veya yenilik pek de önemli değilse, arada önerilen Delta GPS 1000W modeli güzel modeldir.
https://www.gaming.gen.tr/urun/323446/msi-mag-a750gl-750w-80-gold-full-moduler-guc-kaynagi/
Bu nasıl olur fiyatı -700 olarak düşünün
B450 anakarta ve şuanlık 1650 Super e uyar dimi hocam bu piyasadan çok uzak kaldığım için pek bilemiyorum artık @Oreki @Andar Han
B450 anakarta ve şuanlık 1650 Super e uyar dimi hocam bu piyasadan çok uzak kaldığım için pek bilemiyorum artık @Oreki @Andar Han
Alıyom o zaman