ltcolbaron41 89

Başarılı
Arkadaşlar

Hepsiburada'dan aptek satıcısından NZXT F120 Duo fan satın aldım. Fanlardan birinde anormal bir şekilde uğultu var, satıcıyı aradım. Beni yetkili servisi arayın, oraya gönderin dedi.

Daha fanları alalı 2 gün olmuş, çok saçma değil mi, servise göndermemi istiyor.

2 gün olmuş, 3 hafta serviste fan mı bekleyeceğim ben... Bu ürünü ben kutusunu açtım, kasaya montajladım, direkt iade etsem kusurlu ürün vb. şeklinde olur mu?

3'lü paket mi aldınız, CFM değeri düşük, 1800 RPM değeri iyi ama statik basıncı da düşük, komple iade edin, satıcıya sormadan iade süreci başlatsaydın daha iyi olurdu, şimdi biraz uğraştırırlar. Mümkünse 2000 RPM üzeri ve statik basıncı 3 ve üzeri olan fanları tercih edin, Arctic ve ASUS olabilir, Arctic biraz ses yapar ama performansı iyidir.

3'lü paket mi aldınız, CFM değeri düşük, 1800 RPM değeri iyi ama statik basıncı da düşük, komple iade edin, satıcıya sormadan iade süreci başlatsaydın daha iyi olurdu, şimdi biraz uğraştırırlar. Mümkünse 2000 RPM üzeri ve statik basıncı 3 ve üzeri olan fanları tercih edin, Arctic ve ASUS olabilir, Arctic biraz ses yapar ama performansı iyidir.
Hocam kasam ısınan bir kasa değil biraz görsellik açısından aldım aslında direkt iade edeceğim. Bakalım ne yapacaklar.