SHERLOCKED

Başarılı
Selam. Şu an kullandığım 9600X/MSI MAG A13 240mm AIO/MSI Velox 100R sistemin kasa ve sıvı soğutmasını NZXT H7 Flow (2024) ve Arctic Liquid Freezer 2 420mm ile değiştirmek gibi bir hedefim var. Kasanın ön tarafına LF2'yi takıp, çıkan fanlardan 2 tanesini alttan GPU'ya hava girişi, diğerini de üstten egzoz olarak kullanmak niyetindeyim. Sizce nasıl bir plan?

Kasanın önündeki fanlar ayrılmıyormuş. Hepsini alttan intake olarak vereceğim.

Lf 2 420mm 2800₺'ye geldi. 5200₺'ye de H7 Flow ama kasamın hava akışı kötü zaten, değiştirmem gerekiyordu. Ayrıca Arctic daha sessiz bildiğim kadarıyla.

Performans konusunda Lian Li öndedir ona lafım yok.

Kasanın önündeki fanlar ayrılmıyormuş. Hepsini alttan intake olarak vereceğim.

Lf 2 420mm 2800₺'ye geldi. 5200₺'ye de H7 Flow ama kasamın hava akışı kötü zaten, değiştirmem gerekiyordu. Ayrıca Arctic daha sessiz bildiğim kadarıyla.

Performans konusunda Lian Li öndedir ona lafım yok.
Lian li hem performans hem ses konusunda daha iyi hocam. Ama 2800 TL ye geldiyse, bedava.

Lian Li hem performans hem ses konusunda daha iyi hocam. Ama 2800 TL'ye geldiyse, bedava.

Aslında RGB değil diye sevmemiştim ama RGB versiyonu da var mış. Kafam karıştı. Ses olarak Lian Li sitesinde 34.8 dB vermiş. Arctic'in sitesinde öyle bir veri bulamadım ama şu videoda 22.5 dB olarak belirtilmiş.

Pardon benim baktığım düz Lite 2 modeliymiş performance değilmiş. Sahi performance modelini bulamadım kendi sitesinde?

Son düzenleme: