Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Evet bir hata yaptım ve 3 sene boyunca yattım. Aklım başına daha yeni geldi ancak son sınavlarda ne kadar toparlanırsa o kadar toparlayabildim. Düzgünce üniversite sınavına çalışmaya başladım ancak OBP'nin çok etki ediceğinden endişeliyim. 9. sınıf 83,5 10. sınıf 68,8 11. sınıf ise 72 ile kapatacağım gibi duruyor. 12. sınıf belli değil ama gerçekten çalışıyorum. Şimdi asıl sorum şu OBP ne kadar etki eder? Mesela 70 Bin'den 100 Bin'e atar mı? 10 Bin'den 20 Bin'e veya 150 Bin'den 200 Bin'e.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bir hata yaptım ve 3 sene boyunca yattım. Aklım başına daha yeni geldi ancak son sınavlarda ne kadar toparlanırsa o kadar toparlayabildim. Düzgünce üniversite sınavına çalışmaya başladım ancak OBP'nin çok etki ediceğinden endişeliyim. 9. sınıf 83,5 10. sınıf 68,8 11. sınıf ise 72 ile kapatacağım gibi duruyor. 12. sınıf belli değil ama gerçekten çalışıyorum. Şimdi asıl sorum şu OBP ne kadar etki eder? Mesela 70 Bin'den 100 Bin'e atar mı? 10 Bin'den 20 Bin'e veya 150 Bin'den 200 Bin'e.
Beni 230 binden 247 bine attı. 77 OBP.

60 binden 72 bine attı beni. 74 küsur OBP ama değişir bu. Sen buna takılma üniversite sınavına en iyi şekilde çalış yine. Moral bozmasın.

Hiçbir parametreyi net vermediğin için bir şey diyemiyorum. Hedef ne ki?

60-70 bin. Eczacılık hedefliyorum.

Beni 230 binden 247 bine attı. 77 OBP.

60 binden 72 bine attı beni. 74 küsur OBP ama değişir bu. Sen buna takılma üniversite sınavına en iyi şekilde çalış yine. Moral bozmasın.

Bu kadar atıyorsa dertleniceğimi ders çalışıp netlerimi yükseltiyim.

60-70 bin. Eczacılık hedefliyorum.

Bu kadar atıyorsa dertleniceğimi ders çalışıp netlerimi yükseltiyim.
60-70K'ya şu an çalışma kararı aldıysan ardınla girersin. Önünde upuzun bir süreç var, ana odağın YKS olsun.

Screenshot_20240530_204547_Kiwi Browser.webp

(80obp)

Antrenman yapıyorsun diye biliyorum, üstesinden gelirsin 60K'nın rahatlıkla.

60-70K'ya şu an çalışma kararı aldıysan ardınla girersin. Önünde upuzun bir süreç var, ana odağın YKS olsun.

Keşke daha önceden başlasaydım. Ancak şükür oturtabildim düzeni.

Sitenin linki var mı?

Antrenman yapıyorsun diye biliyorum, üstesinden gelirsin 60K'nın rahatlıkla.

Azalttık maalesef. Hem okul hem spor zor gidiyor.

İlk 50k girmeye çalışırsan can sıkar.

Keşke daha önceden başlasaydım. Ancak şükür oturtabildim düzeni.

Sitenin linki var mı?

Azalttık maalesef. Hem okul hem spor zor gidiyor.
60-70K dediğin sıralama için 2 sene gereksiz fazla, yazı iyi değerlendirip Matematik adına kendini iyi değerlendirirsen hârika olacaktır.

Sitenin ismi VePuan.

İlk 50k girmeye çalışırsan can sıkar.

Sürece göre karar vereceğim tam olarak bölüme ancak şu anlık eczacılık gibi.

60-70k dediğin sıralama için 2 sene gereksiz fazla, yazı iyi değerlendirip matematik adına kendini iyi değerlendirirsen hârika olacaktır.

Sitenin ismi vepuan.

Sağ olun. Yazın önce TYT konularını tamamlayıp denemelere başlamayı düşünüyorum. 12. sınıfta ise AYT'ye başlayacağım.