Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yanlış tuşu seçiyorsun o zaman. Doğru tuşu seçtiğine emin misin? Yayın tuşunu seçiyorsun yine bence.
Kod:
01:03:07.506: Starting stream due to hotkey
01:03:07.508: Stream output type 'rtmp_output' failed to start!
- Makaleler
- 1
Bize günlüğün son halini atabilir misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
gunluk.rar
drive.google.com
- Makaleler
- 1
Dosyaları inceledim, hataya dair bir detay bulamadım. Okuduğum tek şey kaydın başladığı gibi bittiği.
DDU ile sürücüyü kaldırıp yüklemeyi denemiş miydiniz?
Evet, son sürümü kurarken denemiştim.Dosyaları inceledim, hataya dair bir detay bulamadım. Okuduğum tek şey kaydın başladığı gibi bittiği.
- Makaleler
- 1
Video Kodlayıcıyı x264 yaparsak sorununuz muhtemelen çözülür ancak bu tam olarak bir çözüm değil. Zira bunu yaptığımız zaman ekran kartının gücünden yararlanamayacaksınız, anlamı yok.
Bakmaya devam ediyorum.
Koneko Toujou
Üstün
OBS'e kısayol atadım, kaydı başlatmak için 1 tuşu, kaydı durdurmak için 2 tuşu. 1 tuşuna bastığımda kayıt başlamıyor, 2 tuşuna bastığımda aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Eki Görüntüle 56255
Sürücülerim güncel.
Çıkışda kodlayıcı olarak ne kullanıyorsun? Yüksek ihtimal sorun o seçenekten kaynaklı.
- Makaleler
- 1
AMF H264 kullanıyor. AMD HEVC deneme ihtimaliniz var mıdır?Çıkışda kodlayıcı olarak ne kullanıyorsun? Yüksek ihtimal sorun o seçenekten kaynaklı.
@2230
Nasıl yapacağım? Ve herhangi bir sorun olur mu yukarıda dediğiniz gibi kartın performansının düşmesi falan?
- Makaleler
- 1
Hayır direkt olarak öyle bir etkisi olmaz. H264 ve H265(HEVC) farklı kodekler sadece. H.265 daha yeni, daha iyi. H.264 ise daha geleneksel ve daha fazla cihaz destekliyor.Nasıl yapacağım? Ve herhangi bir sorun olur mu yukarıda dediğiniz gibi kartın performansının düşmesi falan?
Ayarlar --> Çıkış --> Kayıt --> Video Kodlayıcısı