Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yanlış tuşu seçiyorsun o zaman. Doğru tuşu seçtiğine emin misin? Yayın tuşunu seçiyorsun yine bence.
Kod:
01:03:07.506: Starting stream due to hotkey
01:03:07.508: Stream output type 'rtmp_output' failed to start!
AMD HEVC yaptım fakat düzelmedi.Hayır direkt olarak öyle bir etkisi olmaz. H264 ve H265(HEVC) farklı kodekler sadece. H.265 daha yeni, daha iyi. H.264 ise daha geleneksel ve daha fazla cihaz destekliyor.
Ayarlar --> Çıkış --> Kayıt --> Video Kodlayıcısı
Eki Görüntüle 65386
- Makaleler
- 1
Log kayıtlarınızı incelediğimde, Max B-frames değerini 3 yaptığınızı görüyorum. 2 yapıp tekrar dener misiniz?
Nereden yapacağım?Log kayıtlarınızı incelediğimde, Max B-frames değerini 3 yaptığınızı görüyorum. 2 yapıp tekrar dener misiniz?
- Makaleler
- 1
Bkz. Çıkış ayarları, en alt.
Yakın zamanda iTunes kaldırdın mı?
File -> Show Settings Folder ->
Olmazsa aynı ayarlarla yeni bir profil oluştur.
File -> Show Settings Folder ->
basic\profiles\<your profile>\basic.ini içinde AudioEncoder ve RecAudioEncoder olmalı [AdvOut] altında. Bu değerler ne? AudioEncoder=CoreAudio_AAC ise AudioEncoder satırını komple sil.Olmazsa aynı ayarlarla yeni bir profil oluştur.
Yakın zamanda iTunes kaldırdın mı?
File -> Show Settings Folder ->basic\profiles\<your profile>\basic.iniiçindeAudioEncoderveRecAudioEncoderolmalı[AdvOut]altında. Bu değerler ne?AudioEncoder=CoreAudio_AACiseAudioEncodersatırını komple sil.
Olmazsa aynı ayarlarla yeni bir profil oluştur.
RecAudioEncoder=ffmpeg_aacAudioEncoder=ffmpeg_aacConfigi silip yeniden oluşturmayı dener misin?
Kayıt yerine yayın tuşuna basıyor olabilir misin? İkisi farklı şey çünkü.
Kod:
21:30:19.636: Starting stream due to hotkey
21:30:19.637: Stream output type 'rtmp_output' failed to start!
Config'i silip yeniden oluşturmayı dener misin?
Kod:21:30:19.636: Starting stream due to hotkey 21:30:19.637: Stream output type 'rtmp_output' failed to start!
Sildim fakat işe yaramadı. Bu arada dediğiniz gibi yanlış tuşa basıyormuşum şimdi yeniden tuş ekledim fakat yine aynı.
Yeni günlüğü paylaşır mısın? Bir de HAGS kpatıp dener misin?
Ayrıca:
Ses aygıtlarınızdan en az birinin örnekleme hızı diğerleriyle eşleşmiyor. Bu, zaman içinde ses kaymasına veya ses bozulmasına neden olabilir. Windows ayarlarında ses aygıtlarınızı kontrol edin (hem Oynatma hem de Kayıt) ve Varsayılan Biçimin (Gelişmiş altında) tutarlı olduğundan emin olun. 48000 Hz tavsiye edilir.
Ayrıca:
Ses aygıtlarınızdan en az birinin örnekleme hızı diğerleriyle eşleşmiyor. Bu, zaman içinde ses kaymasına veya ses bozulmasına neden olabilir. Windows ayarlarında ses aygıtlarınızı kontrol edin (hem Oynatma hem de Kayıt) ve Varsayılan Biçimin (Gelişmiş altında) tutarlı olduğundan emin olun. 48000 Hz tavsiye edilir.
- OBS Örnek Hızı: 48000 Hz
- Hoparlör (7.1 Surround Ses): 48000 Hz
- Mikrofon (Yüksek Çözünürlüklü Ses Cihazı): 44100 Hz
HAGS'yi kapatmayı denedim aynı hatayı aldım, yeni günlük:Yeni günlüğü paylaşır mısın? Bir de HAGS kpatıp dener misin?
Ayrıca:
- OBS Örnek Hızı: 48000 Hz
- Hoparlör (7.1 Surround Ses): 48000 Hz
- Mikrofon (Yüksek Çözünürlüklü Ses Cihazı): 44100 Hz
yenigunluk.rar
drive.google.com