yuimiya

Üyecik
Merhaba, sistemim iyi, günlerdir de sorunsuz yayın yapıyordum ama son 2 gündür OBS'im Alt Tab'a aldiğimda donuyor. Bir şeylere tıklayabiliyorum ama güncel hareket halinde olması gereken ekran görüntüsü (kameram, oyunum) donuk görünüyor. Yayında sıkıntı olmuyor ama bu sorunu çözmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorun tamamen OBS ile alakalı senlik bir durum yok ara sıra ön izlemede fps drop oluyormuş gibi görünebilir ancak İstatistiklerden kontrol ettiğinde değerlerde bir sıkıntı yoksa bir sorun yaşamazsın.

Merhaba, sorun tamamen OBS ile alakalı senlik bir durum yok ara sıra ön izlemede fps drop oluyormuş gibi görünebilir ancak İstatistiklerden kontrol ettiğinde değerlerde bir sıkıntı yoksa bir sorun yaşamazsın.
istatistiklerde sorunum yok ama zaten fps drop da değil direkt donup kalıyor önizleme. aktif olarak görmem gerekiyor

istatistiklerde sorunum yok ama zaten fps drop da değil direkt donup kalıyor önizleme. aktif olarak görmem gerekiyor
Tamamen donup kalıyorsa OBS simgesine sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk bölümünden tam ekran optimizasyonunu tikler misin yönetici olarak çalıştırı da aynı şekilde. Bir de öyle dene bakalım.

Sistem bileşenlerin neler? Bir de yapılandırman nasıl obs içerisindeki onları da paylaşır mısın? Bunları bilmeden sadece varsayımla ilerleyebiliriz. Tamamen donuyor ve bir daha düzelmiyorsa o OBS ile alakalı olmayabilir ben anlık takılmalar var sanmıştım o yüzden tamamen OBS kaynaklı demiştim.