ForestGuardiann

Başarılı
Yer
SAMSUN
Merhaba arkadaşlar,

OBS'de NVIDIA Broadcast kameramı kullanmakta sorun yaşıyorum. OBS, NVIDIA Broadcast kameramı hiç göstermiyor. Şu ana kadar denediğim adımları şöyle sıralayabilirim:
  1. NVIDIA Broadcast uygulamasını tamamen kaldırıp yeniden yükledim.
  2. OBS'de kamerayı tekrar seçtim ve ayarları kontrol ettim.
  3. OBS'yi kapatıp yeniden açtım, hatta bilgisayarı yeniden başlattım.
  4. Tüm sürücülerin güncel olduğundan emin oldum.

Ne yazık ki bu adımların hiçbiri sorunu çözmedi. Kamerayı diğer uygulamalarda sorunsuz kullanabiliyorum, ancak OBS'de görünmüyor. Aranızda bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözüm hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımcı olabilecek tüm önerilere açığım.

Şimdiden teşekkürler!

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. önce Broadcast problem yarattı sonrasında çözdüm. kamera görüntüsü Broadcast'e geliyor ama OBS'de görüntüyü alamıyorum. Çıkışı yeniden boyutlandır seçeneği pasif halde olduğundan dolayı olduğu düşünüyorum ama eminde değilim çünkü ara ara çıkışı yeniden boyutlandır seçeneği kendi kendine aktif oluyor ve Broadcast'ten gelen görüntüyü OBS'de görebiliyorum, ama neye göre tekrar o seçenek pasif oluyor. Bir türlü çözemedim bu konuyu. Varsa bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Bunun cevabı basit. Aygıt çıkışını varsayılan olarak bırakmalısın. Herhangi çözünürlük yükseltme yada düşürme.

Aygıt çıkışı zaten varsayılan olarak görünüyor ama sorun hala devam ediyor. Görsel ile açıklar mısın bildiğin başka bir şey varsa

@Derin, buradaki ayarın kaç piksel?
2024-11-25_23-56-48.webp

OBS'de bu şekilde ayarlanmalı.
2024-11-25_23-59-04.webp

Önümde yayın monitörü olduğu için beni yarım yamalak görüyorsun.

Yok ne yaptıysam olmuyor.

1732554329071.webp

1732554371098.webp

1732554415486.webp

Buradaki sçeneklerde çıkışı yediden boyutlandırı bir türlü aktif edemiyorum. Her şeyi sildim yeniden yükledim
1732554486088.webp

Filtre, Çıkışı yeniden boyutlandır gibi hiç bir özelliği kullanmayın. Varsayılan olarak ekleyin. Sahneye geldiği zaman küçültme işlemini yanlarda çıkan çerçeveden kısın.

Kameranın başka programlarda aktif olmadığından emin olun.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Önce broadcast problem yarattı sonrasında çözdüm. Kamera görüntüsü Broadcast'e geliyor ama OBS'de görüntüyü alamıyorum. Çıkışı yeniden boyutlandır seçeneği pasif halde olduğundan dolayı olduğu düşünüyorum ama eminde değilim çünkü ara ara çıkışı yeniden boyutlandır seçeneği kendi kendine aktif oluyor ve Broadcast'ten gelen görüntüyü OBS'de görebiliyorum ama neye göre tekrar o seçenek pasif oluyor. Bir türlü çözemedim bu konuyu. Varsa bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Sorunun kaymağı Windows 11 24H2 güncellemesi. Sorunu ben şöyle çözdüm:
NVIDIA Broadcast 24H2 güncellemesi manuel kurulum exe vst onu indir.
Sonra onu kur ve OBS'te ki NVIDIA kamerasını ekle ( eskisini sil yeniden ekle). Sonra PC yeniden başlat ve gelecektir.