Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,

Başlık biraz karmaşık oldu gibi ama hemen açıklayayım. Oyun videoları kaydetmek istiyorum HyperX Cloud III kulaklığım var. Kulaklığımın mikrofonuna konuştuğum sesle kulaklığıma gelen oyun sesini farklı kanallarda kaydedilmesini istiyorum. YouTube'dan videolar izledim ama başaramadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Buradan değil mi?

1746644678581.webp

1746644906384.webp

1746644873405.webp
1746644771659.webp

1. Adımdan 3 noktaya sağ tıklayıp Gelişmiş Ses Özellikleri tuşuna basın, açılır sayfada da Mic/Aux'u 2. parçaya ve Masaüstü tarafını da 1. parçaya ekleyin.
1746644884733.webp

Sağ alttan Ayarlar sekmesini açıp Çıkış -> Kayıt sayfasında Ses Parçası yazan tarafta da 1 ve 2. kutucuğu işaretleyip kaydedin, iyi kayıtlar!

Son düzenleme:
Bende de ayarlar bu şekilde zaten. Her ikinize de teşekkür ederim.

VLC'ye ait ekran görüntüsü beni aydınlattı. @Vavien. sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben meğerse zaten doğru kaydediyormuşum. Jeton nasıl düştü derseniz şöyle açıklayayım: VLC'de ses kanallarını görünce kendi oynatıcımda denediğim de bende de 1. kanalda oyun sesini 2. kanalda ise mikrofonumun sesinin kaydedilmiş olduğunu gördüm.

Sıra geldi benim salaklığıma. Ben sesi hep kurgu programı üzerinde kontrol ediyordum. Kurgu programında 1 tane ses kanalı açtığım için 2. kanaldaki sesi görmüyormuşum. 2. kanalı da kurgu programında açınca mikrofon sesi de ortaya çıktı. Ba dum tıs...