NVIDIA'da kutuların üzerinde 1 Click OC gibisinden ibareler olur, bunda sadece OC yazıyor. Benim OC atabileceğimi belirtiyor halihazırda ama kendiliğinden de bir OC'si var mı?
O markaya göre değişebilir. OC Edition modellerde fabrika çıkışı OC oluyor. Elbette kendiniz de yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Tam marka modeli neydi?
O markaya göre değişebilir. OC Edition modellerde fabrika çıkışı OC oluyor. Elbette kendiniz de yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Tam marka modeli neydi?
Uzerinde Cift BIOS anahtari var: Performans ve Sessiz. Performans dedigi OC iste. O secili geliyor. Aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama sessizlik her zaman iyidir. OC istersem yazilimdan yaparim zaten, isim bitince de kapatirim. Surekli OC de kalmasina gerek yok.
Uzerinde Cift BIOS anahtari var: Performans ve Sessiz. Performans dedigi OC iste. O secili geliyor. Aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama sessizlik her zaman iyidir. OC istersem yazilimdan yaparimz zaten, isim bitince de kapatirim. Surekli OC de kalmasina gerek yok.