NVIDIA'da kutuların üzerinde 1 Click OC gibisinden ibareler olur, bunda sadece OC yazıyor. Benim OC atabileceğimi belirtiyor halihazırda ama kendiliğinden de bir OC'si var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@Michael MYERS, bunda da var gözüküyor. 2518 MHz ile geliyor olarak gözüküyor. Bence yeterli.
Kaynak:
Kaynak:
O markaya göre değişebilir. OC Edition modellerde fabrika çıkışı OC oluyor. Elbette kendiniz de yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Tam marka modeli neydi?
Asus Prime Radeon 9070XT OC Edition.O markaya göre değişebilir. OC Edition modellerde fabrika çıkışı OC oluyor. Elbette kendiniz de yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Tam marka modeli neydi?
Uzerinde Cift BIOS anahtari var: Performans ve Sessiz. Performans dedigi OC iste. O secili geliyor. Aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama sessizlik her zaman iyidir.
OC istersem yazilimdan yaparim zaten, isim bitince de kapatirim. Surekli OC de kalmasina gerek yok.
@Michael MYERS, bunda da var gözüküyor. 2518 MHz ile geliyor olarak gözüküyor. Bence yeterli.
Kaynak:
Kaynak:
Hocam o sadece fan içinmiş sanırım. Performansta daha agresif bir fan eğrisi var. Sessizde biraz daha sıcaklık artıyor ama fan sakin.Uzerinde Cift BIOS anahtari var: Performans ve Sessiz. Performans dedigi OC iste. O secili geliyor. Aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama sessizlik her zaman iyidir.OC istersem yazilimdan yaparimz zaten, isim bitince de kapatirim. Surekli OC de kalmasina gerek yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-