C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 880 Çözümler 1 Beğeniler 71 28 Ocak 2026 #1 OCCT testi yapmak istiyorum ama kaç dakika yapılması gerekir, kaç dakikadan sonra sistem zarar görür?
OCCT testi yapmak istiyorum ama kaç dakika yapılması gerekir, kaç dakikadan sonra sistem zarar görür?
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 28 Ocak 2026 #2 cagata dedi: OCCT testi yapmak istiyorum ama kaç dakika yapılması gerekir, kaç dakikadan sonra sistem zarar görür? Genişletmek için tıkla... Sistem zarar görmez. PSU için 15-20 dakika yeterli. RAM için RAM test Pro öneririm.
cagata dedi: OCCT testi yapmak istiyorum ama kaç dakika yapılması gerekir, kaç dakikadan sonra sistem zarar görür? Genişletmek için tıkla... Sistem zarar görmez. PSU için 15-20 dakika yeterli. RAM için RAM test Pro öneririm.
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 28 Ocak 2026 #3 OCCT testini niçin yapmak istiyorsunuz? Hayır sistem zarar görmez, testler genellikle sisteme belirli-kontrollü şekilde yük/yükler bindirerek sistemin yük altındaki performansını gösterir ve bunun sisteme zararı yoktur. Sürprizbozan: Göz Atmak İsterseniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/adim-adim-occt-sistem-testi-nasil-yapilir.3856006/ OCCT ile Sistem Testi Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber - Techolay Ekran kartınız, işlemciniz veya güç kaynağınızdan şüpheleniyorsanız OCCT ile hepsinin kararlılığını test edebilirsiniz. İşte adım adım rehberimiz. techolay.net
OCCT testini niçin yapmak istiyorsunuz? Hayır sistem zarar görmez, testler genellikle sisteme belirli-kontrollü şekilde yük/yükler bindirerek sistemin yük altındaki performansını gösterir ve bunun sisteme zararı yoktur. Sürprizbozan: Göz Atmak İsterseniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/adim-adim-occt-sistem-testi-nasil-yapilir.3856006/ OCCT ile Sistem Testi Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber - Techolay Ekran kartınız, işlemciniz veya güç kaynağınızdan şüpheleniyorsanız OCCT ile hepsinin kararlılığını test edebilirsiniz. İşte adım adım rehberimiz. techolay.net
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 880 Çözümler 1 Beğeniler 71 28 Ocak 2026 #4 ggbye dedi: Sistem zarar görmez. PSU için 15-20 dakika yeterli. RAM için RAM test Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Laptopta oluyor mu ki o test? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
ggbye dedi: Sistem zarar görmez. PSU için 15-20 dakika yeterli. RAM için RAM test Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Laptopta oluyor mu ki o test?
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 28 Ocak 2026 #5 cagata dedi: Laptopta oluyor mu ki o test. Genişletmek için tıkla... Olur ama soğutucu kullanmanı tavsiye ederim. Süreler kısa olsun.
cagata dedi: Laptopta oluyor mu ki o test. Genişletmek için tıkla... Olur ama soğutucu kullanmanı tavsiye ederim. Süreler kısa olsun.
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 880 Çözümler 1 Beğeniler 71 28 Ocak 2026 #6 ggbye dedi: Olur ama soğutucu kullanmanı tavsiye ederim. Süreler kısa olsun. Genişletmek için tıkla... Sistem oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor bence gerek yok
ggbye dedi: Olur ama soğutucu kullanmanı tavsiye ederim. Süreler kısa olsun. Genişletmek için tıkla... Sistem oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor bence gerek yok