Selam, Legacy patcher ile ekran kartımı tanımlamak istiyorum ama sırayla,
-System ıntegrity protection is enabled.
-Booted sıp: 0x0 vs expected: 0x802.
-Amfı is enabled.
Hataları veriyor. SIP'ı kapatmaya çalışıyorum ama yine açık kalıyor. Config'ten ilk olarak NVRAM bölümünde "csr-active-Config" değerlerini 00000000den FF0F0000 a değiştirdim. Ve ardından recovery a girdim ve Terminal'e "csrutil disable" ardından csrutil authenticated-root disable komutlarını kullandım ve reboot ettim. Ancak kontrol ettiğimde hala Enabled yazıyor. Ne yapacağım?
Config dosyanda csr active değeri değiştirdikten sonra sistemi yeniden başlatıp OCLP'deki 'Booted SIP' değerini paylaşır mısın? Değiştirdiğin değer yerine 0x0 mı veriyor halen?
Config dosyanda csr active değeri değiştirdikten sonra sistemi yeniden başlatıp OCLP'deki 'booted sıp' değerini paylaşır mısın? Değiştirdiğin değer yerine 0x0 mı veriyor halen?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.