Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Quest 2 gözlüğüm var, G29 shifter ile beraber takas edeceğim sanırım. Quest 2 performans sorunları yaşıyorum uzun zamandır ve çok sık oynayamıyorum zaten gözümde problem olduğu için. Sizce mantıklı olur mu?

Bataryası zayıflamıştır bende de var performans düşüşü var. Açıp bakım da yapamıyoruz öyle kaldı çalışıyor ama eskisi gibi değil. O tarz batarya satan yer de yok. Bir iki yerde tamircisi var sıkıntılı işler.

Bataryası zayıflamıştır bende de var performans düşüşü var. Açıp bakım da yapamıyoruz öyle kaldı çalışıyor ama eskisi gibi değil. O tarz batarya satan yer de yok. Bir iki yerde tamircisi var sıkıntılı işler.

Batarya falan değil sorun eminim, direkt olarak oyun içi görüntü kötü oluyor, FPS düşük gibi geliyor ama değil aslında.

Bilemiyorum, her şeyi denedim Debug settings yaptım uygulamadan ayar çektim ama örnek hlvr oynadığımda çok belli oluyor. Veya into the radius falan oynanmayacak derecede donuk falan oluyor. G29 mutlu eder mi beni onu düşünüyorum.

Yani kişiye bağlı bir şey. Gözlükte çok çeşitli oyunlar var direksiyonda yarış kamyon tır olayları olur. Wipe data yapıp deneyin.