KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Haziran 2025 #11 Utku92 dedi: Yani kişiye bağlı bir şey. Gözlükte çok çeşitli oyunlar var direksiyonda yarış kamyon tır olayları olur. Wipe data yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Wipe data?
Utku92 dedi: Yani kişiye bağlı bir şey. Gözlükte çok çeşitli oyunlar var direksiyonda yarış kamyon tır olayları olur. Wipe data yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Wipe data?
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 26 Haziran 2025 #12 Ethem Efe dedi: Wipe data? Genişletmek için tıkla... Android cihazlarda olur hard format gibi. Daha önce yapmıştım ben. Sistemde birikme olmuş olabilir.
Ethem Efe dedi: Wipe data? Genişletmek için tıkla... Android cihazlarda olur hard format gibi. Daha önce yapmıştım ben. Sistemde birikme olmuş olabilir.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Haziran 2025 #13 Utku92 dedi: Android cihazlarda olur hard format gibi. Daha önce yapmıştım ben. Sistemde birikme olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bielmiyorum, sanırım G29 alacağım. Zaten yakında kıbrısa taşınacağım orada Quest3s alırım para olunca tekrar.
Utku92 dedi: Android cihazlarda olur hard format gibi. Daha önce yapmıştım ben. Sistemde birikme olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bielmiyorum, sanırım G29 alacağım. Zaten yakında kıbrısa taşınacağım orada Quest3s alırım para olunca tekrar.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 26 Haziran 2025 #14 Ethem Efe dedi: Bielmiyorum, sanırım G29 alacağım. Zaten yakında kıbrısa taşınacağım orada Quest3s alırım para olunca tekrar. Genişletmek için tıkla... Quest 3 güzel.
Ethem Efe dedi: Bielmiyorum, sanırım G29 alacağım. Zaten yakında kıbrısa taşınacağım orada Quest3s alırım para olunca tekrar. Genişletmek için tıkla... Quest 3 güzel.