KeremPerçin

Gelişen
TurkNet kullanıyorum. Modemimi salondan odama getirdim. Normalde kablosuz 70-80 Mbps aldığım hız değerlerim odayı değiştirince Max 25 Mbps görüyor, upload 2-3 civarında. Modemle ilgili bir sorun olabilir mi? Değerlerimi aşağıya bıraktım, başka istediğiniz değerler varsa gönderebilirim.

Screenshot 2025-11-27 at 23.08.06.webp

Screenshot 2025-11-27 at 23.12.20.webp

https://www.speedtest.net/result/18529376767 değerler burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) TurkNet müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi aldın mı? Altyapı çalışması, fatura geçikmesi vb.
2) Modemi taşırken halihazırda bulunan fiber kabloları mı kullandın yoksa başka bir kablo mu kullandın uzatmak için?
3) Bilgsayarda 2.4 GHz Wi-Fi mi 5 GHz Wi-Fi'ya bağlısın? Kontrol edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) TurkNet müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi aldın mı? Altyapı çalışması, fatura geçikmesi vb.
2) Modemi taşırken halihazırda bulunan fiber kabloları mı kullandın yoksa başka bir kablo mu kullandın uzatmak için?
3) Bilgsayarda 2.4 GHz Wi-Fi mi 5 GHz Wi-Fi'ya bağlısın? Kontrol edebilirsin.
türknetten bilgi aldım bir sorun olmadığını söylediler , her odanın ayrı hattı var ana dolaptan giden yani farklı kablo kullandım 5GHz ve kablolu bağlantıda yaptım yine değerler aynı

türknetten bilgi aldım bir sorun olmadığını söylediler , her odanın ayrı hattı var ana dolaptan giden yani farklı kablo kullandım 5GHz ve kablolu bağlantıda yaptım yine değerler aynı
Modemi taşıdığın eski yere geri taşıyıp hızlarını tekrar dene eğer eski hızını alıyorsan taşıdığın yerde ki hatta hız problemi olabilir