burul Neon Led Şerit Işık Rgb Çok Renkli Sese Müziğe Duyarlı Kumandalı Aydınlatma Ve Adaptör 2,5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkten aldım fakat yapışkan olarak Japon vermişler oda plastik doğru duzgn yapısmiyor WD40 la anca oluyor ama bendeki bittiği için farklı çözüm denedim ama bu sabah düşmüştü. Bu akşam tekrar yapistiracağım başka bir şeyle ama ışık olarak kaliteli güzel bence. Uzun kullanımda sorun çıkar mı bilmiyorum.
Kablo isini de arkadan geçerse gölge yapacak diye masaya delik açtık bir tane matkap parçasıyla ne bilmiyorum. Tüm kablolar oradan gidiyor. Duzgun bir şekilde yamulmadan gitmesi içinde kablo tutucu almıştım gelince mouse ve klavye için yapistircm. Altta kalan fazlalik kablolarida bir sekil saklayabildim kadar sakladım masam ve kablo uzunlukları pek uymadığı için kablo tutucu ise yaramicakti kelepçeyle vs baglayarak azaltabildim kadar azalttim.
Tabloyuda rafın üst kısmına belirli ölçülerde yukarı çıkacak şekilde 3 tane koyacağım sol tarafa da bir duvar halısı düşünüyorum bu hafta sonuna doğruda onu halledeceğim.
Aldığım telefon tutucuda güzel hoş fakat dengesiz biraz ufak sallanmada devriliyor bu yüzden onu kasa ile ekran arasındaki boşluğa yapıştırdım oturduğum zaman yüzüme dönük olacak şekilde güzel duruyor telefonu koyunca. Ama altına biraz daha uzun bir şey yapistirilirsa devrilme olayı olmaz güzel tutucu ama o sıkıntısı var bir tek.
TeknoClass Masa Üstü Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 2 Kademeli Uzunluk Ayarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir de beyaz almıştım siyah geldi kötü durmadı için iadeyede vermeyeceğim 60 TL için uğrasmaya degmez. Normalde Amazon'dan alacaktim bunları ama Amazon satış olayı değişmiş galiba çok fazla fiyat koyuyor artık üstüne önceden aldığım hiçbir şeyde böyle olmamıştı sipariş ekranına bir geldim 1klik şeyler 1.5 k ya filan çıkıyor.