Altıgen ışığı konuyu ilk gördüğümde yazacaktım. Ama fiyat olarak pahalı olabileceğinden eklememiştim. Bana kalırsa yakışır. Sizin masaüstünüz müsait. Bende laptop+TV olduğu için istediğim gibi yapamadım.

Bu altıgen şeylerden nasıl bulurum veya herhangi alternatif var mı acaba?

İnternette gördüklerimde yorum, yıldız vs yok. Ondan net olarak bir şey diyemiyorum. Kullanan varsa ve konunuzu görürse daha yardımcı olabilir.

Su şerit ledlerde duvara yakınken nokta gibi gözükme durumunu halletmeniz bir yolu var mı? Direk neon şerit LED olanlar büyük kalıyor ve bulduklarim kalitesiz duruyolar.

Su şerit ledlerde duvara yakınken nokta gibi gözükme durumunu halletmeniz bir yolu var mı? Direk neon şerit LED olanlar büyük kalıyor ve bulduklarim kalitesiz duruyolar.

Hocam o konuda hiç bilgim yok. Büyük ihtimal o görüntü devam eder. Bir de şu şekil var. Bunda yapmayabilir gibi. Ama kendim kullanmadığım için nette konuşamıyorum. Çeşitli satıcılarda fiyatlar düşüp yükseliyor.

Hocam o konuda hiç bilgim yok. Büyük ihtimal o görüntü devam eder. Bir de şu şekil var. Bunda yapmayabilir gibi. Ama kendim kullanmadığım için nette konuşamıyorum. Çeşitli satıcılarda fiyatlar düşüp yükseliyor.

Şu an bu sekil oldu bir de tablo ayarlamayı düşünüyorumm mdf ve çıta alıp onun ölçüsüne göre ayarlayıp üçünü belirli şekilde koyacağım ve aralarından IP sarı LED gecireceğim. Şu anlik güzel istedim gibi gidiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240925_224147.webp
    IMG_20240925_224147.webp
    211,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20240925_224154.webp
    IMG_20240925_224154.webp
    295,7 KB · Görüntüleme: 73
Şu an bu sekil oldu bir de tablo ayarlamayı düşünüyorumm mdf ve çıta alıp onun ölçüsüne göre ayarlayıp üçünü belirli şekilde koyacağım ve aralarından IP sarı LED gecireceğim. Şu anlik güzel istedim gibi gidiyor.

Bence çok güzel olmuş. Işığı benim attığım linkten mi aldınız? Farklı bir yerden mi? Benim masa müsait değil ama kütüpheneye koyulabilir.

Resimlerin eşit olması daha güzel olur dediğiniz gibi. Işıklı olması görsellik açısından da güzellik katar.

Ben yapışkanlı 20'li kablo tutucularından almıştım. Işıklardan sonra çok gözünüze sarkanlar batarsa o tarz masa altına da kullanabilirsiniz. Beni biraz düzenledi yine.

Bence çok güzel olmuş. Işığı benim attığım linkten mi aldınız? Farklı bir yerden mi? Benim masa müsait değil ama kütüpheneye koyulabilir.

Resimlerin eşit olması daha güzel olur dediğiniz gibi. Işıklı olması görsellik açısından da güzellik katar.

Ben yapışkanlı 20'li kablo tutucularından almıştım. Işıklardan sonra çok gözünüze sarkanlar batarsa o tarz masa altına da kullanabilirsiniz. Beni biraz düzenledi yine.

burul Neon Led Şerit Işık Rgb Çok Renkli Sese Müziğe Duyarlı Kumandalı Aydınlatma Ve Adaptör 2,5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkten aldım fakat yapışkan olarak Japon vermişler oda plastik doğru duzgn yapısmiyor WD40 la anca oluyor ama bendeki bittiği için farklı çözüm denedim ama bu sabah düşmüştü. Bu akşam tekrar yapistiracağım başka bir şeyle ama ışık olarak kaliteli güzel bence. Uzun kullanımda sorun çıkar mı bilmiyorum.

Kablo isini de arkadan geçerse gölge yapacak diye masaya delik açtık bir tane matkap parçasıyla ne bilmiyorum. Tüm kablolar oradan gidiyor. Duzgun bir şekilde yamulmadan gitmesi içinde kablo tutucu almıştım gelince mouse ve klavye için yapistircm. Altta kalan fazlalik kablolarida bir sekil saklayabildim kadar sakladım masam ve kablo uzunlukları pek uymadığı için kablo tutucu ise yaramicakti kelepçeyle vs baglayarak azaltabildim kadar azalttim.

Tabloyuda rafın üst kısmına belirli ölçülerde yukarı çıkacak şekilde 3 tane koyacağım sol tarafa da bir duvar halısı düşünüyorum bu hafta sonuna doğruda onu halledeceğim.

Aldığım telefon tutucuda güzel hoş fakat dengesiz biraz ufak sallanmada devriliyor bu yüzden onu kasa ile ekran arasındaki boşluğa yapıştırdım oturduğum zaman yüzüme dönük olacak şekilde güzel duruyor telefonu koyunca. Ama altına biraz daha uzun bir şey yapistirilirsa devrilme olayı olmaz güzel tutucu ama o sıkıntısı var bir tek. TeknoClass Masa Üstü Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 2 Kademeli Uzunluk Ayarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir de beyaz almıştım siyah geldi kötü durmadı için iadeyede vermeyeceğim 60 TL için uğrasmaya degmez. Normalde Amazon'dan alacaktim bunları ama Amazon satış olayı değişmiş galiba çok fazla fiyat koyuyor artık üstüne önceden aldığım hiçbir şeyde böyle olmamıştı sipariş ekranına bir geldim 1Klik şeyler 1.5 k ya filan çıkıyor.

burul Neon Led Şerit Işık Rgb Çok Renkli Sese Müziğe Duyarlı Kumandalı Aydınlatma Ve Adaptör 2,5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkten aldım fakat yapışkan olarak Japon vermişler oda plastik doğru duzgn yapısmiyor WD40 la anca oluyor ama bendeki bittiği için farklı çözüm denedim ama bu sabah düşmüştü. Bu akşam tekrar yapistiracağım başka bir şeyle ama ışık olarak kaliteli güzel bence. Uzun kullanımda sorun çıkar mı bilmiyorum.

Kablo isini de arkadan geçerse gölge yapacak diye masaya delik açtık bir tane matkap parçasıyla ne bilmiyorum. Tüm kablolar oradan gidiyor. Duzgun bir şekilde yamulmadan gitmesi içinde kablo tutucu almıştım gelince mouse ve klavye için yapistircm. Altta kalan fazlalik kablolarida bir sekil saklayabildim kadar sakladım masam ve kablo uzunlukları pek uymadığı için kablo tutucu ise yaramicakti kelepçeyle vs baglayarak azaltabildim kadar azalttim.

Tabloyuda rafın üst kısmına belirli ölçülerde yukarı çıkacak şekilde 3 tane koyacağım sol tarafa da bir duvar halısı düşünüyorum bu hafta sonuna doğruda onu halledeceğim.

Aldığım telefon tutucuda güzel hoş fakat dengesiz biraz ufak sallanmada devriliyor bu yüzden onu kasa ile ekran arasındaki boşluğa yapıştırdım oturduğum zaman yüzüme dönük olacak şekilde güzel duruyor telefonu koyunca. Ama altına biraz daha uzun bir şey yapistirilirsa devrilme olayı olmaz güzel tutucu ama o sıkıntısı var bir tek. TeknoClass Masa Üstü Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 2 Kademeli Uzunluk Ayarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir de beyaz almıştım siyah geldi kötü durmadı için iadeyede vermeyeceğim 60 TL için uğrasmaya degmez. Normalde Amazon'dan alacaktim bunları ama Amazon satış olayı değişmiş galiba çok fazla fiyat koyuyor artık üstüne önceden aldığım hiçbir şeyde böyle olmamıştı sipariş ekranına bir geldim 1klik şeyler 1.5 k ya filan çıkıyor.

Genelde kendi verdikleri yapışkanlar çok iyi olmuyor. Öyle şeylerde bende ilave yapışkan kullanıyorum.

Kelepçede mantıklı. Kasa olduğu için kablo sayınız fazla.

Çok ince çift taraflı bantlar var. Onlarda sağlam oluyor genelde. Ama sonradan yer değiştirilirse masadan çıkarmak zor olabilir.

Bu ara favorilerdeki her şeyin fiyatı artıyor. Fiyatları eşitlemeye çalışıyor olabilirler.