Emre Human

Üstün
Odamda aksesuar olarak 1 tane tablo var. Odamı daha güzel gösterecek ürünler arıyorum. Kendim 3 tane buldum gerisini sizlerden bekliyorum. Bütçede sınır yok.

Odamda aksesuar olarak 1 tane tablo var. Odamı daha güzel gösterecek ürünler arıyorum. Kendim 3 tane buldum gerisini sizlerden bekliyorum. Bütçede sınır yok.

LED'ler pek iyi değil de, genelde düşüyorlar yapışkanları iyi değil, h2o hava temizleyici ise bir süre sonra aşırı kötü kokuyor, arada bir dekor amaçlı kullanmak istersen alabilirsin, alarmlı masa saatide bence pek güzel değil, onun yerine sadelerini bulabilirsin, dediklerimi aşağı bölüme ekliyorum.
Duvar Panelleri aşırı hoş ve odayı şık gösteriyor.
Masa Saati şık ve hoş.
Yapay Sarmaşık yerlerini konumlarını iyi ayarlar isen çok şık durur.
Led Işık

LED'ler pek iyi değil de, genelde düşüyorlar yapışkanları iyi değil, h2o hava temizleyici ise bir süre sonra aşırı kötü kokuyor, arada bir dekor amaçlı kullanmak istersen alabilirsin, alarmlı masa saatide bence pek güzel değil, onun yerine sadelerini bulabilirsin, dediklerimi aşağı bölüme ekliyorum.
Duvar Panelleri aşırı hoş ve odayı şık gösteriyor.
Masa Saati şık ve hoş.
Yapay Sarmaşık yerlerini konumlarını iyi ayarlar isen çok şık durur.
Led Işık
Hocam şu anlık şu şekilde dizdim odayı:

Duvar rafı Çok hoşuma gitti Komodin ile de uyumlu.

Komodin

Led Işık

Sizin önerdiğiniz yapay sarmaşık.

Sizin önerdiğiniz masa saati.

Sizin önerdiğiniz duvar panelleri.

Eksik olduğunu düşündüğünüz alternatif ürünler varsa seve seve kabul ederim hocam.

Duvar için; posterler, tablolar, desenli ledler, raf ve raflarin üstüne çeşitli oyuncak veya ilgilendiğiniz bir takım şeyler.

Zemin için; puf koltuk, oda büyükse küçük bir cam masa puf koltuğun yanında duracak şekilde, kitaplık.

Tavan için; bence tavanı boş bırakın çok absürt gözükmesin, ama eğer isterseniz ledi tavan kenarlarına yapabilirsiniz.