Detaylar
Kim cevapladı?Bulaşacağım diye bir şey demedim.
Anlamadım?Vay arkadasin cok havaliymis gore falan soguk kanli sigma genclik![]()
Bence o tarz şeylere kesinlikle katılma. Sonra kanal ihbar edilir, senin de ismin çıkar.
Katılmıyorum hocam, sadece merak ediyorum nasıl böyle serbest olabiliyor?
Paikolojisi bozuk.Konu dışı olarak arkadaşınız neden cinayet videoları izliyor sorması ayıp![]()
Cevap veren herkese teşekkür ederim.
@tear
@Vira
@Algos
Son düzenleme:
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yasal açıdan bir sıkıntı çıkmaz merak etme sıkı kurallar yok bu konuda.Bir arkadaşım sürekli Telegram odaları c*nayet,+18 içerikleri şeyler izliyor, seyrediyor. Hayatımda hiç adamakıllı Telegram, Discord kullanan birisi değilim bu tür odaların bir zararı vardır diye düşünüyorum. Bu odaların herhangi bir zararı var mı?
- Makaleler
- 4
Telegram da bir şey yapmıyor bu tarz kanallara. Keza Discord da öyle. Dürüst olayım, ben de sizin kadar merak ediyorum bu tarz kanallara neden müdahale edilmediğini.Katılmıyorum hocam, sadece merak ediyorum nasıl böyle serbest olabiliyor?
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Bulaşacağım diye bir şey demedim.
Anlamadım?
Katılmıyorum hocam, sadece merak ediyorum nasıl böyle serbest olabiliyor?
Paikolojisi bozuk.![]()
Bir kere öyle bir kanala girdim bir video izledim psikolojim bozuldu resmen. Bir adam havuza atlıyordu ve daha sonra kafasını taşa vurup suya düşüyordu. Devamında hastanadeydi adam ve kafası ortadan ikiye yarılmıştı sansürsüzdü nefes alıyordu bir de travma oldu bana o
Telegram da bir şey yapmıyor bu tarz kanallara. Keza Discord da öyle. Dürüst olayım, ben de sizin kadar merak ediyorum bu tarz kanallara neden müdahale edilmediğini.
Teşekkürler, umursamıyorlar gibime geliyor ama…
- Makaleler
- 4
Şunu gördüm ya, bana bir şey oldu şimdi. Düşününce bile epey rahatsız ediyor insanı.Bir kere öyle bir kanala girdim bir video izledim psikolojim bozuldu resmen. Bir adam havuza atlıyordu ve daha sonra kafasını taşa vurup suya düşüyordu. Devamında hastanadeydi adam ve kafası ortadan ikiye yarılmıştı sansürsüzdü nefes alıyordu bir de travma oldu bana o
Bir çizgi filmin son bölümünün kapağı ben de travma bırakmıştı hatırlayınca hâla ürperirim. @Emile A239
- Makaleler
- 7
Sorun olmaz. Benim de var öyle manyak arkadaşlarım. Arada bende merak edip bakıyorum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Müdahale işi biraz zor hocam hele telegram olunca USA falan olsa en azından önlem alınır diyeceğimde TR’de siber suçlarla ilgilenen kimse yok devlet pek umursamıyor.Telegram da bir şey yapmıyor bu tarz kanallara. Keza Discord da öyle. Dürüst olayım, ben de sizin kadar merak ediyorum bu tarz kanallara neden müdahale edilmediğini.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-