Alifer

Uzman
Samsung 970 EVO Plus 500GB ürünü öde ekranında bile 1200 TL'yken bankadan 2000 TL çekmeye çalıştılar. Gerçekten gördüğüm ilk Amazon rezaleti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün 1.999₺ gözüküyor. Belki siz alana kadar o indirimli fiyatı bitmiştir.
1721114492338.webp

Ürün 1.999₺ gözüküyor. Belki siz alana kadar o indirimli fiyatı bitmiştir.
Eki Görüntüle 66115
Öde ekranında 1200 TL'ydi, dijital kartta 1600 limit tanımlıydı, limit yetersiz deyince şok oldum. Dolandırıcılık resmen bu. Yaptıkları çok ayıp.

Stoktan çekmişler, amazon satıcılıydı.

Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.300 MB/sn Yazma , MZ-V7S500BW https://amzn.eu/d/0aYHtmGg

Stoktan çekmişler, amazon satıcılıydı.

Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.300 MB/sn Yazma , MZ-V7S500BW https://amzn.eu/d/0aYHtmGg

Bence böyle bir durum söz konusu değil, sen alana kadar başkası alınca stoktan düşmeleri gayet normal.

Yalnız sorun stokta olmaması değil. Ben öde ekranındayken bile fiyat 1200 TL iken öde dedikten sonra bankadan 2000 TL çekmeye çalışması dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Subjektif olunacak bir şey yok burada, kişiye göre değişen bir şey değil olan olaylar. Markete gittiğinde etiketin üstünde 1200 TL yazıpta kasada 2000 TL çıksa bile o ürünü 1200 TL'den almaya hakkın var. Ha sonra o dönüp dolaşıp etiketleri düzenleyen görevliye patlıyor büyük ihtimal o yüzden biraz vicdan meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir yerde 1200₺ olarak göremedim de, sen yanlış görmüş de olabilirsin. Objektif olarak bakınca, sen karalamaya çalışıyorsun gibi duruyor. Hiçbir kanıt da yok, biz de gördüklerimizle yorum yapıyoruz sadece.

Hiçbir yerde 1200₺ olarak göremedim de, sen yanlış görmüş de olabilirsin. Objektif olarak bakınca, sen karalamaya çalışıyorsun gibi duruyor. Hiçbir kanıt da yok, biz de gördüklerimizle yorum yapıyoruz sadece.
Alışveriş yaparken günlük olarak ekran görüntüsü alıyor musun dostum sen? Karalamakla ne elde edeceğim de ayrı bir soru. Müşteri hizmetleriyle olan görüşmem var bıdı bıdı yapıyorlar her zaman değişebilir diye.

Sabah 1200 tl'ydi ürün, okuma yazmam var, aliexpress bana amazon'u kötülemem için para ödemedi. Yapıcı yorumun için çok teşekkürler.

Alışveriş yaparken günlük olarak ekran görüntüsü alıyor musun dostum sen? Karalamakla ne elde edeceğim de ayrı bir soru. Müşteri hizmetleriyle olan görüşmem var bıdı bıdı yapıyorlar her zaman değişebilir diye.

Sabah 1200 TL'ydi ürün, okuma yazmam var, AliExpress bana Amazon'u kötülemem için para ödemedi. Yapıcı yorumun için çok teşekkürler.

Yapacak bir şey yok hocam. Ne kadar öfkelensende yazsanda fiyat bu.