Ödeme sözü verilen kredi kartı ödenmezse sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

Hocam bende aynı durumdayım. 4-5 farklı bankaya borçluyum. Hepsi gecikmede ayrıyeten fair finans diye bir kuruma borçluyum o krediyi kullanarak Hepsiburada alışverişi yaptım. 41 gün gecikmede o. Arayıp yapılandırma şansım var mı ödemekte zorluk çekiyorum dedim hayır dediler direkt. Gemini'ye sordum bu ihtarname olayını kredi kartı ile tüketici kredisinde farklı işliyor olay dedi. Kredi kartında gonderebilirler 45 günden sonra ama senin kredinde üst üste iki dönem gecikirse yani 60 gün o zaman muacceliyet gönderip sadece geciken taksidi değil borcun tamamını isteme hakları var dedi.

Hocam normalde bankalar krediyi de kredi kartini da yapilandiriyor. Normal bankalarda durum boyle ama sizin borclu oldugunuz kurumlar da bi’ degisikmis anlamadim valla. Genelde korkutmak icin 2 dönem mevzusunu soyluyorlar ama yasalar degistiyse bilemem. Cok sukur duzgun oduyorum su siralar.

Sorun olmaz hocam. 89. güne kadar sorun olmuyor tabii işlenen faizi ve Findeks puanınızı saymazsak. Ama kısa sürede toparlarsınız puan durumunu. Ben 2 aydan fazla süre kredi ve kredi kartı borcunu ödemedim. Bana kağıt yollamadılar ama sürekli aradılar. Eğer ki ödeyemem diyorsanız yapılandırma yaptırın. yeni düzenlemelere göre biraz daha makul ödeme seçenekleri mevcut

Darısı bana inşallah hocam.

Hocam yapılandırmayı kabul etmezlerse peki?

Profesyonel borçlu bu tabiri çok sevdim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…