ratak4235

Uzman
Ödepin üzerinden random bronz VP paketi satın aldım, anında teslimat yazmasına rağmen 1 saat geçti ve hala gelmedi. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Güvenilir midir?

E-pin sitesi açmak artık çok basitleştiği için ve hepsi hazır altyapıyı kullandığı için tecrübesi olmayanlara denk gelmeniz normal. Ödeme güvenilirliği konusunda BDDK onaylı SanalPOS hizmeti veren kurumlarla çalışıyor çoğu epin sitesi. Bu yüzden paranızı geri alma konusunda sorun yaşamazsınız.

Bazen ucuz epin arayışlarında ben de yeni siteler keşfediyorum şu ana kadar google ilk 2 sayfayı test ettiğimi fark ettim hepsinde ödeme yapmışlığım ve sorunsuz teslim almışlığım var. Umarım sorununuz çözülür.

Dijital ürünleri bilindik yerlerden almak lazım. VP'leri oyun içinden almak gerek random VP nasıldır bilmiyorum. Biraz pahalı ama oyun içinden en azından böyle durumlar olmuyor.

Hocam hala alamadıysanız telefon numaralarından ulaşmaya çalışın. İlk defa görüyorum bu siteyi ama genel olarak pek güven vermiyor açıkcası oyun dışından alacaksanız en azından klasgame ucuzpin kabasakal gibi bilinen influencer tarafından önerilen sitelerden almanız daha iyi olur. Umarım alabilmişsinizdir ya da alırsınız..

Hocam hala alamadıysanız telefon numaralarından ulaşmaya çalışın. İlk defa görüyorum bu siteyi ama genel olarak pek güven vermiyor açıkçası oyun dışından alacaksanız en azından Klasgame ucuzpin kabasakal gibi bilinen influencer tarafından önerilen sitelerden almanız daha iyi olur. Umarım alabilmişsinizdir ya da alırsınız.

Aldım hocam. Ama Şikayetvar sitesinde şikayet oluşturduktan sonra geldi. Yoksa geleceği yoktu.