Detaylar
Kim cevapladı?Haxores
Başarılı
E-pin sitesi açmak artık çok basitleştiği için ve hepsi hazır altyapıyı kullandığı için tecrübesi olmayanlara denk gelmeniz normal. Ödeme güvenilirliği konusunda BDDK onaylı SanalPOS hizmeti veren kurumlarla çalışıyor çoğu epin sitesi. Bu yüzden paranızı geri alma konusunda sorun yaşamazsınız.
Bazen ucuz epin arayışlarında ben de yeni siteler keşfediyorum şu ana kadar google ilk 2 sayfayı test ettiğimi fark ettim hepsinde ödeme yapmışlığım ve sorunsuz teslim almışlığım var. Umarım sorununuz çözülür.
Bazen ucuz epin arayışlarında ben de yeni siteler keşfediyorum şu ana kadar google ilk 2 sayfayı test ettiğimi fark ettim hepsinde ödeme yapmışlığım ve sorunsuz teslim almışlığım var. Umarım sorununuz çözülür.
beşiktaşlıbirisi1903
Becerikli
Alabildiniz mi şu an ?
ratak4235
Uzman
Hala alamadım. Ne yapabilirim?
Hocam hala alamadıysanız telefon numaralarından ulaşmaya çalışın. İlk defa görüyorum bu siteyi ama genel olarak pek güven vermiyor açıkcası oyun dışından alacaksanız en azından klasgame ucuzpin kabasakal gibi bilinen influencer tarafından önerilen sitelerden almanız daha iyi olur. Umarım alabilmişsinizdir ya da alırsınız..
ratak4235
Uzman
Hocam hala alamadıysanız telefon numaralarından ulaşmaya çalışın. İlk defa görüyorum bu siteyi ama genel olarak pek güven vermiyor açıkçası oyun dışından alacaksanız en azından Klasgame ucuzpin kabasakal gibi bilinen influencer tarafından önerilen sitelerden almanız daha iyi olur. Umarım alabilmişsinizdir ya da alırsınız.
Aldım hocam. Ama Şikayetvar sitesinde şikayet oluşturduktan sonra geldi. Yoksa geleceği yoktu.
Huh, bu kadar uğraştırmasa iyiymiş. Sorumsuzluk diz boyu belli ki en azından zarara uğramadığınıza sevindim. Randomdan ne çıktı pekiAldım hocam. Ama Şikayetvar sitesinde şikayet oluşturduktan sonra geldi. Yoksa geleceği yoktu.
ratak4235
Uzman
130 ile 2950 arasında geliyordu 130 geldi.Huh, bu kadar uğraştırmasa iyiymiş. Sorumsuzluk diz boyu belli ki en azından zarara uğramadığınıza sevindim. Randomdan ne çıktı peki![]()